Βραβευμένες πάνες με ένα κλικ στην πόρτα σου μαμά!

Βραβευμένες πάνες με ένα κλικ στην πόρτα σου μαμά!

Ήρθε στον κόσμο μετά από εννέα μήνες το παιδί σας και τα συναισθήματα σας πλημμυρίζουν.

Απεριόριστη αγάπη, τρυφερότητα, αγωνία, ανάγκη να το προστατέψετε και λογής άλλα συναισθήματα που καθημερινά γίνονται εντονότερα.

Πώς θα το φροντίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πώς θα του προσφέρετε ότι πιο αγνό, ότι πιο υγιεινό, πώς θα του δώσετε όλα όσα ονειρεύεται, όλο τον κόσμο δικό του, τον ήλιο, το φεγγάρι…
Τον ήλιο & το φεγγάρι δεν μπορούμε να σας πούμε πώς να του τα προσφέρετε, μπορούμε όμως να σας προτείνουμε τα καλύτερα και αγνότερα προϊόντα καθημερινής χρήσης δίνοντας του έτσι, προϊόντα με αγνά υλικά και εγκεκριμένη φροντίδα.

Ένα από τα πιο βασικά προϊόντα καθημερινής χρήσης είναι φυσικά, οι πάνες.

Αναζητώντας την καλύτερη πάνα πρέπει να προσέξετε να προσφέρουν:
Αγνή προστασία, απορροφητικότητα, απαλότητα, ελαστικότητα, στεγανότητα και αντοχή.

Στο εμπόριο βρίσκεις πολλές, ξεχωρίσαμε όμως τις πάνες ΑΓΝΟΤΗΣ, που όχι μόνο προσφέρουν όσα είναι απαραίτητα, αλλά είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ και έρχονται στην πόρτα σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Ω! ναι γιατί εκτός από το μωράκι μας, φροντίδα χρειάζεται και η μανούλα.

Η μανούλα που ξυπνάει συνεχώς χωρίς να έχει καθόλου χρόνο για τον εαυτό της…

Οι πάνες ΑΓΝΟΤΗΣ, κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υπο-αλλεργικά υλικά προσφέροντας απόλυτη άνεση στο μωράκι σας. Οι νέες πάνες Agnotis, πέρα από την αγνή προστασία, όπως υπόσχεται άλλωστε το όνομά τους, όχι μόνο είναι από 35% έως 40% φθηνότερες από τις άλλες πάνες.

IMG 8314

Η τεχνολογία τους διαθέτει ελαστική εφαρμογή, Velcro, πλαϊνά φράγματα και ειδικό απορροφητικό πυρήνα.

Plus+

Το μοντέρνο και καλαίσθητό τους design κάνει τις Agnotis να ξεχωρίζουν από κάθε άλλη πάνα!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους www.agnotis.com, διαλέξτε τις πάνες που σας ταιριάζουν και με ένα κλικ, θα έχετε όλο το χρόνο οικονομικές και ποιοτικές πάνες στην πόρτα σας, χωρίς καμία χρέωση για ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

Δώστε στο μωρό σας την άνεση για να κοιμάται ήρεμο και στεγνό όλη τη νύχτα και για να ξεκινήσει να «οργώνει» όλο το σπίτι… Και μην ξεχνάτε! Η σημαντικότερη προσφορά σας, είναι η πιο ζεστή αγκαλιά.

IMG 6938

*Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία Agnotis κέρδισε και το πανευρωπαϊκό διαγωνισμό design EDAWARDS 2015.