tainies koritsia

6 παιδικές ταινίες/σειρές για κορίτσια

Ψάξαμε και ρωτήσαμε 20 μαμάδες με κόρες να μας πουν 1-2 αγαπημένα προγράμματα της κόρης τους..

Περιμέναμε πως καθεμία θα έχει διαφορετική ταινία/σειρά να μας πει, περιέργως όμως.. όλα τα παιδιά αγαπούν σχεδόν τα ίδια προγράμματα. Άραγε είναι τυχαίο;

Ήρωες με πυτζάμες (μεταγλωττισμένο)

Κατά την ημέρα είναι τρία κανονικά παιδιά 6 ετών, ο Κόνορ, ο Γκρεγκ κι η Αμάγια, τα οποία είναι γείτονες και συμμαθητές. Μόλις όμως δύσει ο Ήλιος και πέσει η νύχτα, μεταμορφώνονται σε 3 υπερήρωες με πυτζάμες, ο 1ος στον Cat boy, ο 2ος στον Gecko και η 3η στην Owlette και βγαίνουν να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα. Για τις μετακινήσεις τους οι 3 αυτοί υπερήρωες χρησιμοποιούν ανάλογα με την περίσταση, το γατοκίνητο, το κουκουβοπλάνο και το Γκέκο Μομπίλ. Το 1ο είναι ένα αυτοκινητάκι, το 2ο ένα αεροπλανάκι και το 3ο είναι αμφίβιο δηλαδή μπορεί να κυκλοφορεί και στο νερό και στην ξηρά.

Λέμε περισσότερα γι’ αυτή τη σειρά γιατί την επέλεξαν ΟΛΕΣ οι μαμάδες. ΟΛΕΣ. Μάλλον είναι το χιτ της χρονιάς…

Τα Σούπερ Τερατάκια (μεταγλωττισμένο)

Νήπια που έχουν γονείς τα διασημότερα τέρατα του κόσμου, προσπαθούν να τελειοποιήσουν τις ειδικές τους δυνάμεις, ενώ προετοιμάζονται για το νηπιαγωγείο

Η Λαμπερή Ζωή της Barbie (μεταγλωττισμένο)

Ακολουθήστε την πασίγνωστη Μπάρμπι και τις υπέροχες φίλες της καθώς αποκαλύπτει τις περιπέτειές της πίσω από τις κάμερες σε αυτήν τη διαδικτυακή σειρά κινουμένων σχεδίων.

Κυνηγοί Τρολ (μεταγλωττισμένο)

Έχοντας ανακαλύψει ένα μυστηριώδες φυλαχτό, ένας συνηθισμένος έφηβος αποδέχεται ένα απίθανο πεπρωμένο και ξεκινάει να σώσει δύο κόσμους. Από τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο.

Ξενοδοχείο Για Τέρατα (με ελληνικούς υπότιτλους)

Ο υπερπροστατευτικός Δράκουλας, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Τρανσυλβανία, αναλαμβάνει διπλό ρόλο όταν ένας ανεπιθύμητος μνηστήρας ενδιαφέρεται για την έφηβη κόρη του.

Αρχηγός από Κούνια: Ο Αρχιμπόμπιρας Επιστρέφει (μεταγλωττισμένο)

Ο Αρχιμπόμπιρας φέρνει τον μεγάλο του αδερφό, τον Τιμ, στο γραφείο και του μαθαίνει πώς γίνονται οι δουλειές. Μια σειρά κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στη γνωστή ταινία.

Αναρωτιέστε πού θα βρείτε όλες τις παραπάνω και ακόμη περισσότερες;

Τα αγαπημένα προγράμματα και οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών είναι στην WIND VISION! Ανάμεσα στα 60 κανάλια θα εντοπίσετε τα Disney Channel, Junior Disney, Disney XD, Nickelodeon, Smile και Baby Tv και το Netflix που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία παιδικών ή εφηβικών σειρών και ταινιών. Καθώς η WIND VISION αποτελεί την πρώτη Android TV στην Ελλάδα, παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε επιπλέον παιδικό περιεχόμενο με πασίγνωστες ταινίες -και τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες- μεταγλωττισμένες στα ελληνικά μέσω του Google Play Movies και σε μία τεράστια ποικιλία παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους μέσω του Google Play Games.

Το πιο σημαντικό προνόμιο όμως της WIND VISION, είναι η δυνατότητα Γονικού Ελέγχου που επιτρέπει στους γονείς να κλειδώνουν/ ξεκλειδώνουν προγράμματα με τη χρήση κωδικού που ορίζουν οι ίδιοι, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του περιεχομένου που προβάλλεται στην τηλεόρασή τους. Έτσι, τα παιδιά απολαμβάνουν πλούσιο περιεχόμενο χωρίς να εκτίθενται σε κάποιο ενδεχομένως ανεπιθύμητο περιεχόμενο αφού περιηγούνται σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον με περιεχόμενο που έχει οριστεί να προβάλλεται από τους γονείς.

Xρήση της τεχνολογίας από τα παιδιά

Αν η χρήση της τεχνολογίας από τα παιδιά σας προβληματίζει, μία επίσκεψη στο www.kidsatsafety.gr θα σας λύσει κάθε απορία. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για συνεχή και ορθή ενημέρωση των γονέων, των εκπαιδευτικών και των παιδιών πάνω στις νέες τεχνολογίες, η WIND υλοποιεί από το 2010 την ενημερωτική εκστρατεία “Kids@safety”, θέτοντας στο επίκεντρο την ανάγκη για εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου.

Οι βασικοί ρόλοι της καμπάνιας είναι να ενημερώνει τους γονείς για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τη κακή χρήση του διαδικτύου και του κινητού τηλέφωνου, να προωθεί τις θετικές πλευρές των νέων τεχνολογιών, ως εργαλεία της καθημερινής ζωής, να ενθαρρύνει τον διάλογο μεταξύ ανηλίκων και γονέων σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου και τέλος να προωθεί την κριτική σκέψη. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης μαθητών δημοτικού και γυμνασίου και των γονιών τους για την ασφαλή χρήση των νέων τεχνολογιών.

Τόσο από τη ιστοσελίδα όσο και από τις επίσημες σελίδες του KidsAtSafety στα social media, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν χρήσιμες πληροφορίες, ειδήσεις και οπτικοακουστικό υλικό με συμβουλές προς τους γονείς, τα παιδιά και τους εφήβους, έρευνες σχετικά με τη συμπεριφορά των παιδιών στο διαδίκτυο και τη χρήση του, αλλά και παραπομπές σε ιστοσελίδες ελληνικών οργανισμών που ασχολούνται με την προστασία των παιδιών.