Δημιουργώντας τράπεζα γάλακτος για το μωρό σας

Δημιουργώντας τράπεζα γάλακτος για το μωρό σας

Οι πρώτες ημέρες με το νεογέννητο μωράκι στο σπίτι είναι δύσκολες. Το άγχος και η ανησυχία αν γίνονται όλα όπως πρέπει, μαζί με την κούραση και την αυπνία εξαντλούν τη νέα μανούλα, ιδίως αν δεν έχει βοήθεια.

Ένα πολύ σημαντικό θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσει είναι ο θηλασμός. Όλοι ξέρουμε πόσο σπουδαίος παράγοντας στην υγεία του μωρού είναι η διατροφή του, τους πρώτους αυτούς μήνες της ζωής του. Η μητέρα που θηλάζει πρέπει να είναι σίγουρη ότι το μωράκι τρέφεται κανονικά και αναπτύσσεται σωστά.

Ένα πρακτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εργαζόμενη, ιδίως, μητέρα είναι η σωστή αποθήκευση του μητρικού γάλακτος για να μπορεί το μωρό να έχει κανονικά τα γεύματα του, στην περίπτωση που η μητέρα του δεν μπορεί να το θηλάσει.
Στην περίπτωση αυτή, τα προϊόντα Dr. Brown’s, βοηθούν με τον καλύτερο τρόπο τη μητέρα.

Χειροκίνητο θήλαστρο

xeirokinito-thlastro

Το χειροκίνητο θήλαστρο σχεδιάστηκε από ειδικούς συμβούλους θηλασμού, έτσι ώστε να πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο το φυσικό θηλασμό. Η απαλή αντλία ελαχιστοποιεί τα τραβήγματα και τις πιέσεις στη θηλή, ώστε η μητέρα να αισθάνεται άνεση αποφεύγοντας μικροτραυματισμούς και προβλήματα.

Οι δίσκοι άντλησης προσαρμόζονται πολύ καλά στο στήθος είναι εύκαμπτοι, μιμούνται τη βρεφική γλώσσα και τις κινήσεις θηλασμού, επιτρέποντας στη μητέρα να προχωρεί στη διαδικασία άντλησης του γάλακτος με άνεση και χωρίς καθόλου δυσαρέσκεια.

Τα χειροκίνητα θήλαστρα  κατασκευάζονται από απολύτως ασφαλές υλικό χωρίς Bisphenol-A.

Μπουκάλια συλλογής μητρικού γάλακτος

mpoukalakia-dr-brown

Είναι το αμέσως επόμενο βήμα για τη μητέρα. Προσαρμόζονται απολύτως στις αντλίες θηλασμού , διασφαλίζοντας έτσι, ότι το μητρικό γάλα θα αποθηκευτεί αμέσως στο ψυγείο έως και 24 ώρες και έτσι θα διατηρηθεί φρέσκο. Το μικρό μέγεθος και ο σωστός σχεδιασμός τους διευκολύνουν πολύ την αποθήκευση τους. Κατασκευάζονται από υλικό εξαιρετικής ποιότητας χωρίς Bisphenol-A. Πωλούνται σε συσκευασία των 4 τεμαχίων με ισάριθμα καπάκια ασφαλούς σφράγισης.

Σακουλάκια φύλαξης μητρικού γάλακτος.

thiki-fulaksis-dr-brown

Τα σακουλάκια φύλαξης, είναι εξαιρετικής ποιότητας, ήδη αποστειρωμένα και πολύ πρακτικά. Διαθέτουν διπλό σύστημα σφράγισης, που προστατεύει τις πολύτιμες ουσίες του μητρικού γάλακτος και η βάση τους επιτρέπει την κάθετη στήριξη για μεγαλύτερη ευκολία στην αποθήκευση τους. 

Το υλικό κατασκευής τους είναι απολύτως ασφαλές, χωρίς Bisphenol-A και αποτελούν την ιδανική λύση για τη φύλαξη του μητρικού γάλακτος στην συντήρηση του ψυγείου έως και 24 ώρες ή στην κατάψυξη έως και 6 μήνες. Η συσκευασία πώλησης τους είναι 25 τεμάχια.

Θήκη αποθήκευσης μητρικού γάλακτος

thiki-apothikeushs

Η πολύ πρακτική αυτή θήκη, επιτρέπει να ταξινομήσετε και να αποθηκεύσετε τα ειδικά σακουλάκια μητρικού γάλακτος. Ενσωματώνεται εύκολα στο χώρο του ψυγείου ή του καταψύκτη.

Το αποψυγμένο μητρικό γάλα, διατηρείται στη συντήρηση του ψυγείου για δέκα ώρες το πολύ και βέβαια δεν επιτρέπεται να το βάλουμε πάλι στην κατάψυξη.

Ο καλύτερος τρόπος για να το αποψύξετε είναι να το αφήσετε στο ψυγείο όλη τη νύκτα για να διαφυλάξετε τα θρεπτικά συστατικά του. Ή μπορείτε ακόμη να κρατήσετε το μπουκάλι ή το σακουλάκι με το γάλα κάτω από χλιαρό τρεχούμενο νερό.

Έτσι λοιπόν με τη βοήθεια των εξαιρετικών προϊόντων Dr. Brown’s, κάθε μητέρα, μπορεί να σκέφτεται με ηρεμία και χωρίς καθόλου άγχος την άντληση και τη σωστή αποθήκευση του τόσο πολύτιμου για το μωράκι της μητρικού γάλακτος.