Δημητριακά: ένα ιδανικό πρωινό, αλλά και σνακ, για μικρά παιδιά

παιδιά δημητριακά για σνακΤα δημητριακά πρωινού είναι ένα ιδανικό πρωινό για τα μικρά παιδιά, ειδικά μετά την ηλικία των 3 ετών, όπου τα παιδιά έχουν ήδη συνηθίσει να καταναλώνουν στερεά τροφή και έχουν γίνει «ειδικοί στο μάσημα». Ειδικά, τα δημητριακά ολικής αλέσεως είναι πολύ θρεπτικά, καθώς φέρουν όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης, αλλά είναι και πλούσια σε ασβέστιο, σίδηρο και βιταμίνες, τα οποία είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη των μικρών παιδιών.

Τα δημητριακά ολικής αλέσεως αποτελούν επίσης και ένα ιδανικό σνακ για τα μικρά παιδιά. Εκτός από την υπέροχη γεύση τους και την θρεπτική τους αξία, δημητριακά, όπως το Honey Cheerios, έχουν τέτοια μορφή και σχήμα που τα κάνουν πολύ εύκολα για τα μικρά παιδιά. Μπορούν εύκολα να τα πιάσουν, να τα βάλουν στο στόμα τους και είναι ταυτόχρονα πολύ τραγανά και νόστιμα, αλλά και πολύ εύκολα στο μάσημα και στην κατάποση.
Βοηθούν έτσι τους μικρούς μας φίλους να μαθαίνουν να τρώνε μόνοι τους και να βελτιώνουν τις ικανότητες τους σε αυτό! Η διατροφή των παιδιών πλέον είναι παιχνίδι!