Εγκυμοσύνη μετά από 9 αποτυχίες

Η ιστορία μίας γυναίκας που έπειτα από 9 αποτυχημένες προσπάθειες για εγκυμοσύνη κατάφερε να φέρει στον κόσμο δίδυμα. 

Η Melissa,  προσπαθούσε για χρόνια να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι. Μετά από 9 αποτυχημένες προσπάθειες εγκυμοσύνης, βρήκε τον τρόπο να κρατά τώρα στην αγκαλιά της τα δίδυμα μωρά της!

H 33χρονη Melissa Kayser ένα όνειρο είχε από μικρή. Να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και να μεγαλώσει τα παιδιά της με αρχές και αγάπη. Τα πράγματα όμως για αυτήν δεν ήταν και τόσο εύκολα…

Το χρονικό πριν την εγκυμοσύνη

Από νωρίς οι γιατροί την είχαν ενημερώσει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να μείνει έγκυος. Παρά τα βοηθητικά χάπια και την φροντίδα που της προσέφεραν, έχασε τις ελπίδες της. Ύστερα από χρόνια και 9 αποτυχημένες προσπάθειες εγκυμοσύνης, οι πόνοι ήταν ανυπόφοροι και οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί και να σκεφτεί εναλλακτική μέθοδο και συγκεκριμένα την επιλογή της παρένθετης μητέρας.

Στην αρχή η Melissa ήταν διστακτική και δεν της άρεσε η ιδέα μια άγνωστη να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της, όμως αργότερα προσπάθησε να είναι πιο διαλεκτική και να το σκέφτηκε σοβαρά. Η τέλεια ευκαιρία ήρθε με την προθυμία της αδερφής της που δείχνει το μεγαλείο της αδερφικής αγάπης! Δέχτηκε να γίνει η παρένθετη μητέρα που αναζητούσε και να κάνει το όνειρό της αδερφής της πραγματικότητα!

«Δεν μπορούσα να τη βλέπω να έρχεται και να κλαίει κάθε φορά επειδή δεν έμεινε έγκυος. Θα έκανα το οτιδήποτε για να είναι ευτυχισμένη η αδερφή και να που το έκανα και αυτό! Η εγκυμοσύνη μου είχε μηδέν επιπλοκές και τα δίδυμα χαίρουν άκρας υγείας! Είμαι περήφανη για αυτήν! Εγώ μητέρα δεν είμαι, αλλά τώρα απολαμβάνω το ρόλο της θείας στο έπακρον!», δήλωσε η αδερφή της Melissa.

Οι γιατροί τοποθετούν δύο έμβρυα προκειμένου αν δεν αντέξει το ένα παιδί, να σωθεί το άλλο, όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα ζήσουν και τα δύο και πλέον είναι μητέρα όχι ενός αλλά δύο δίδυμων παιδιών! Η Melissa τώρα δηλώνει ολοκληρωμένη και ξέρει πώς θα είναι πάντα ευγνώμων στην αδερφή της.

Παρένθετη μητρότητα: όλα όσα πρέπει να ξέρετε

 
Πηγή: newsit.gr