Ένας 8χρονος μικρός ήρωας!

Ένας 8χρονος μικρός ήρωας!

Μια διαφήμιση στην τηλεόραση για το ίδρυμα του St. Jude’s Children’s Research στάθηκε η αιτία ο 8χρονος  σήμερα Christian McPhilamy, να αρχίσει να μακραίνει τα μαλλιά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο  μικρός έπειτα από έρευνα την οποία έκανε με τη βοήθεια της μητέρας του εντόπισε μια οργάνωση που δεχόταν δωρεές μαλλιών για να τα μετατρέψει σε περούκες που θα δωρίζονταν σε παιδιά με καρκίνο και προβλήματα υγείας που προκαλούν αλωπεκία.

Ο Christian ήταν μόλις 6 ετών τότε, όμως ήταν τόσο έντονη η απόφαση του να μην επιτρέψει σε κανέναν να του κόψει τα μαλλιά του. Επί δύο συναπτά έτη τα υπέροχα ξανθιά μαλλιά του μάκραιναν και μαζί ανεχόταν την συνεχόμενη κοροϊδία των συμμαθητών του. Όπως έγραψε η μητέρα του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης  "Έχει δεχτεί πολλά σχόλια και το bullying για τα μαλλιά του ήταν συνεχές". "Όλοι οι συνομήλικοί του τον αποκαλούσαν κορίτσι. Ακόμη και οι δάσκαλοί του μου έλεγαν πως πρέπει να κουρευτεί."

Πριν από λίγες μέρες ο μικρός ολοκλήρωσε την αποστολή του αφού κουρεύτηκε και έστειλε χαρά σε παιδιά που την χρειάζονται.

Για εμάς αποτελεί σίγουρα έναν μικρό ήρωα και ένα μεγάλο παράδειγμα προς έμπνευση!

boy alopekia 3

boy-alopekia4