Ο φιλαράκος μας στο πάρκινγκ

Ο φιλαράκος μας στο πάρκινγκ

Είναι ένα αυτοκόλλητο που βοηθά στον περιορισμό των τραυματισμών των παιδιών σε χώρους στάθμευσης.

Στους χώρους αυτούς, είναι πιθανόν να αποσπαστεί η προσοχή των μεγάλων για λίγα λεπτά από τα παιδιά με αποτέλεσμα να συμβεί κάποιος τραυματισμός.

Φορτώνοντας ή ξεφορτώνοντας τα ψώνια, ψάχνοντας για τα κλειδιά, βάζοντας το μωρό στο καρεκλάκι του ή το καρότσι του, είτε βοηθώντας ηλικιωμένους γονείς, μπορεί να μην προσέξουμε για λίγο τα παιδιά αφήνοντάς τα ευάλωτα και εκτεθειμένα σε επικίνδυνες καταστάσεις. Όπως για παράδειγμα, άλλοι οδηγοί, απασχολημένοι με τα δικά τους ψώνια, ή μιλώντας στο κινητό, δεν μπόρεσαν να δουν τα παιδάκια που ήταν πίσω ή κοντά στο δικό τους αυτοκίνητο. Και βέβαια, τα μικρά παιδιά δεν κάνουν πάντα αυτό που τους λένε οι μεγάλοι, να μείνουν στη θέση που πρέπει.

Μην ξεχνάτε, χρειάζεται μόνο ένα δευτερόλεπτο για να συμβεί ένα ατύχημα.

Το αυτοκόλλητο λοιπόν αυτό, θα το κολλήσετε στο πλάι του αυτοκινήτου σας, και θα μάθετε στα παιδιά ότι, μόλις βγουν από το αυτοκίνητο θα πρέπει να πάνε δίπλα στο αυτοκόλλητο και να μείνουν εκεί μέχρι να τελειώσετε εσείς αυτό που κάνατε.

Πείτε τους να ακουμπούν την παλάμη τους στο αυτοκόλλητο και να μην απομακρυνθούν από αυτό, όπως επίσης και ότι ο χώρος στάθμευσης δεν είναι χώρος για παιχνίδι.