Παιδική επιθετικότητα

παιδί επιθετικότηταΗ "Στήριξη" με διάθεση να βρίσκεται πάντα δίπλα στους γονείς και τα παιδιά και δεδομένης της δύσκολης οικονομικής περιόδου που όλοι διανύουμε, διοργανώνει μια σειρά από δωρεάν ομιλίες που θα αφορούν σύγχρονα προβλήματα στα οποία καλούμαστε να δώσουμε απαντήσεις και να προτείνουμε τρόπους αντιμετώπισης. Η πρώτη ομιλία έχει θέμα: «Παιδική Επιθετικότητα» η οποία εμφανίζεται στο σπίτι, στο σχολείο αλλά και σε διάφορα άλλα πλαίσια. Στόχος μας είναι να εξετάσουμε το δύσκολο και πολύ ευαίσθητο αυτό θέμα, να μιλήσουμε για τα αίτια και κυρίως για τους τρόπους αντιμετώπισής του.

Εισηγήτρια: Ιωάννα Κούρια, Ψυχολόγος (Παιδοψυχολόγος), Οικογενειακή Θεραπεύτρια*.

Αρχικά θα γίνει μια εισήγηση από την Παιδοψυχολόγο και Οικογενειακή Θεραπεύτρια του κέντρου Κούρια Ιωάννα και στη συνέχεια θα δοθεί χρόνος για συζήτηση με τους συμμετέχοντες. Απευθύνεται αποκλειστικά σε γονείς και είναι εντελώς δωρεάν.

Θα πραγματοποιηθεί στις 1 Οκτώβρη 19.00-21.00 μ.μ. στο κέντρο μας, Αχιλλέως 2, Παλαιό Φάληρο. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων (10-12), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επικοινωνία – Συμμετοχές: Τ. 6944549376.

"Στήριξη". Επιστημονικός υπεύθυνος, Χαράλαμπος Πετράς.

Διαβάστε επίσης Η επιθετικότητα, το χτύπημα και το δάγκωμα των παιδιών