θηλασμός

Πού μπορώ να ενημερωθώ έγκαιρα για τον θηλασμό;

Όλοι έχουμε ακούσει για τα οφέλη του θηλασμού που αποτελεί επίσης μια διαδικασία πολύ όμορφη για την μητέρα και το παιδί. Ο θηλασμός όμως, χρειάζεται εκμάθηση και σωστή πληροφόρηση. Κανονικά θα πρέπει η μητέρα να έχει πληροφορηθεί πριν τον τοκετό και να είναι προετοιμασμένη για την επιλογή της να θηλάσει. Στην αρχή χρειάζεται προσπάθεια και επιμονή. Σιγά-σιγά "εκπαιδεύονται" μητέρα και παιδί και ο θηλασμός γίνεται μια αρμονική διαδικασία.

Στα μαιευτήρια συνήθως δίνονται συμβουλές στις μητέρες για τον τρόπο θηλασμού, όμως καλό είναι να είναι και η μητέρα από πριν σωστά πληροφορημένη.

Διαβάστε λοιπόν σχετικά άρθρα για το θηλασμό στην ενότητα μας , σε περιοδικά ή βιβλία , το παιδόραμα προτείνει τα σχετικά sites όπως την ιστοσελίδα του μητρικού θηλασμού ή το site της παγκόσμιας οργάνωσης θηλασμού La leche League.

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως γίνεται ουσιαστική δουλειά και στο Κρατικό Μαιευτήριο Έλενα. Όποια γυναίκα αναζητά πληροφορίες για τον θηλασμό μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 2106462782 στο τμήμα συμβουλευτικής. Πάντα πρόθυμοι θα σας λύσουν απορίες, θα σας δώσουν πληροφορίες και μπορείτε ακόμη να κλείσετε ραντεβού για μια προσωπική συνάντηση χωρίς κανένα κόστος.