Σκρουτζ. Μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία

skroytzΠόσοι γονείς δεν έχουν σκεφτεί τρόπους να μοιραστούν με τα παιδιά τους τα κλασικά βιβλία που αγαπούν και δεν το έχουν καταφέρει;

Πόσοι δεν έψαξαν να βρουν διασκευές ή συντμήσεις κλασικών έργων αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους: να κάνουν τα παιδιά τους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την κλασική λογοτεχνία;

Οι Εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν τη νέα σειρά  Κόμικς από κλασικά έργα στην οποία οι νεαροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας διασκευασμένα σε κόμικς με αγάπη και σεβασμό στο αυθεντικό κείμενο. Μια μοναδική ευκαιρία για όλη την οικογένεια να γνωρίσει και να αγαπήσει την κλασική λογοτεχνία!

Η σειρά Κόμικς από κλασικά έργα ξεκινά με τα αγαπημένα έργα Σκρουτζ, μια χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς και Οι τρεις σωματοφύλακες του Αλέξανδρου Δουμά.

Δύο σύγχρονα κόμικς που μιλάνε την εικαστική γλώσσα των σημερινών παιδιών με απόλυτο σεβασμό στο κείμενο και στο περιβάλλον των δύο κλασικών αριστουργημάτων. Στο τέλος κάθε βιβλίου παρατίθεται ένα σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα αλλά και του ίδιου του έργου.

Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ