Ζώνη προστασίας από την ακτινοβολία

Ζώνη προστασίας από την ακτινοβολία

Η φαρδιά αυτή ζώνη της κοιλιάς δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανάπτυξη του εμβρύου.

Μειώνοντας στο ελάχιστο την έκθεσή του στην καθημερινή ακτινοβολία, η ζώνη αυτή, προστατεύει το έμβρυο από όλες τις δυνητικά βλαβερές συνέπειες της έκθεσης του σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σε αυτό το ευάλωτο στάδιο της ζωής. 

Προστατέψτε το μωρό σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης από την καθημερινή ακτινοβολία απολαμβάνοντας συγχρόνως μία υψηλής ποιότητας ζώνη κοιλιάς.

Διαβάστε ακόμη: Πώς η εγκυμοσύνη αλλάζει τον ομφαλό σας

Κρατά το μωρό ασφαλές, ομορφαίνει τη σιλουέτα σας, είναι μαλακή και άνετη, αντι-βακτηριακή, αφήνει τον αέρα να περνά και είναι ανθεκτική στο νερό.

Ακτινοβολία.
Η ακτινοβολία είναι απλά ενέργεια που ταξιδεύει μέσα από το χώρο ή από υλικά, και μερικές φορές αναφέρεται και σαν Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία.
Η ακτινοβολία υπάρχει στη φύση, όμως είμαστε εκτεθειμένοι σε πολύ υψηλότερα επίπεδα από τεχνητές πηγές που έχει κατασκευάσει ο άνθρωπος.

Η ακτινοβολία μπορεί να ταξινομηθεί σε δύο κατηγορίες:
Μη ιονίζουσα ακτινοβολία.
Περιλαμβάνει τα ραδιοκύματα, μικροκύματα, υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτίνες.

Μας περιβάλλει στην καθημερινή ζωή από διάφορες πηγές, όπως τα κινητά τηλέφωνα, τα τάμπλετς, τους υπολογιστές και Wi Fi.

Ιονίζουσα ακτινοβολία.
Η υψηλής ενέργειας ακτινοβολία, περιλαμβάνει τις ακτίνες Χ και ακτίνες γάμμα.

Αυτό το είδος της ακτινοβολίας είναι κοινώς γνωστό ότι είναι πολύ επικίνδυνο ακόμη και σε μικρές δόσεις αλλά ευτυχώς είναι λιγότερο διαδεδομένη στην καθημερινή ζωή.

Τα προϊόντα για την κοιλιά δεν προστατεύουν από αυτό τον τύπο της ακτινοβολίας.

Διαβάστε ακόμη: Οσφυαλγία στην εγκυμοσύνη (βίντεο)