13 εξευτελιστικές στιγμές που είχαν μαμάδες με τα αγόρια τους

Όταν πρόκειται για εξευτελιστικές στιγμές νομίζω τα αγόρια είναι γεννημένα για τέτοιες λες και γεννήθηκαν με αυτή την ικανότητα να τροπιάζουν τη μαμά τους.

Είχα πάει με το παιδί μου στο σούπερμαρκετ και την ώρα που βρισκόμασταν στα κατεψυγμένα όπου υπήρχαν μπιζέλια και μπρόκολα παντού, ο γιός μου με ρώτησε:» Μαμά, μπορεί ο μπαμπάς να σε αφήσει ακόμη έγκυο ή του έκανες στείρωση;

Πφ… Τι ντροπή σκέφτηκα,… πάλι βρήκε την ακατάλληλη στιγμή να μου κάνει αυτή την ερώτηση, στο σούπερμαρκετ δίπλα στο καταψύκτη…

Όταν πρόκειται για εξευτελιστικές στιγμές νομίζω τα αγόρια είναι γεννημένα για τέτοιες λες και γεννήθηκαν με αυτή την ικανότητα να τροπιάζουν τη μαμά τους. Δείτε λοιπόν 13 από τις πιο εξευτελιστικές στιγμές που είχαν μαμάδες με τα αγόρια τους.

1) »Η λάθος λέξη του γιού μου»

Ο γιος μου αγαπά να γράφει και να σχεδιάζει. Όταν πήγαινε πρώτη δημοτικού, έγραψε ένα ποίημα για το πόσο με αγαπά. Όλα τα παιδιά έγραψαν ποιήματα και στη συνέχεια τα διάβασαν σε μια εκδήλωση που είχαμε στο σχολείο για την ημέρα της μητέρας.

"Ακούγεται τόσο γλυκό, αλλά στη συνέχεια ο ίδιος διάβασε το ποίημα και είπε, «Αγαπώ τη μαμά μου γιατί είναι τόσο καλή πόρνη (hooker)".
Ναι, είμαι πολύ καλή στο να περνάω το γάντζο (hook) όταν πηγαίνουμε για ψάρεμα. Έτσι, το παιδί συνδιάσε και είπε οτι είμαι μια πολύ καλή hooker-πόρνη… Παρόλα αυτά όλοι οι γονείς πέθαναν στα γέλια…».

2) H κακή συνήθεια του γιού μου

"Είχα πάει για ψώνια με τη κόρη μου και το γιό μου και μετά πεινάσαμε και πήγαμε κάπου να φάμε.. Ο γιός μου όταν καθίσαμε δεν περίμενα αυτό που έγινε… ναι μεν το κάνουμε στο σπίτι αλλά δεν περίμενα να έρθει ο γιός μου να το κάνει και σε αυτό το δημόσιο χώρο που βρισκόμασταν. Ήρθε και χώθηκε στο στήθος μου, τρεμοπαίζοντας τη φάτσα του σε αυτό, νομίζοντας οτι κάτι τέτοιο ήταν πολύ αστείο… Αλλά κανείς δεν γέλασε."

3) Η ντροπιαστική στιγμή στο μεταλλικό κάθισμα του καροτσιού.

"Είχα πάει με το γιό μου στο σούπερμαρκετ και τον είχα βάλει στο κάθισμα του καροτσιού του σούπερμαρκετ ώστε να μπορώ να τον ελέγχω. Αλλά όταν σταμάτησα απότομα το καρότσι, ο γιός μου άρχισε να φωνάζει.. "μαμάααααααα το πουλάκι μουυυυ", "χτύπησα το πουλάκι μου"… έλα να μου το φιλήσεις να γίνει καλά…". Τι ντροπή ήταν αυτή θεέου μου..

4) Η ενοχλητική στιγμή με τα ταμπόν

«Είχα πάει με το γιό μου για τα συνηθισμένα ψώνια στο σούπερμαρκετ. Πήρα μερικά κουτιά ταμπόν και τα έβαλα στο πίσω μέρος του καρατσιού όπου καθόταν ο γιός μου. Σταμάτησα το καλάθι για να δω τι άλλο πρέπει να πάρω κοιτώντας την λίστα και στη συνέχεια άκουσα γέλια.. Γύρισα πίσω και τι να δω.. ο γιός μου είχε σκορπίσει ταμπόν παντού.

Του είπα, «Τι κάνεις;» και αυτός χαρωπά είπε, «μαμά κάνω πυροτεχνήματα, yay !» καθώς άρχιζε να πετάει ταμπόν και στον αέρα. Έπρεπε να καθαρίσω 28 ταμπόν από τα ράφια και το πάτωμα. Τόσο ενοχλητικό."

5) Η πιο ενοχλητική στιγμή

"Ο γιος μου δεν ντρέπεται καθόλου, όταν πρόκειται για σωματικές λειτουργίες. Βλέπαμε τον αγώνα ποδοσφαίρου της κόρης μου, όταν ξαφνικά άφησε μια τρελή δυνατά κλανιά και στη συνέχεια να ανακοινώσε σε όλους από την πλάγια γραμμή,« Αν νομίζετε ότι ήταν κακό, περιμένετε μέχρι να το μυρίσετε!"

6) Το αίμα

"Είχα μόλις βάλει το γιο μου στο κάθισμα του στο αυτοκινήτο , ώστε να οδηγήσω προς το σπίτι της γιαγιάς μου όταν άρχισε να κλαίει, "το αίμα, το αίμα!' Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει και άρχισα να κάνω σαν υστερική." Η γιαγιά μου ήταν σίγουρη οτι είχε γίνει κάτι κακό έτσι όπως πήγα να παω να τον βγάλω από το κάθισμα."

Τον ξέδεσα και προσπάθησα να δω που είχε αιμορραγία, αλλά δεν μπορούσα να δω τίποτα. Τέλος ηρέμησα και κατάλαβα ότι είχε στύση και είχε συμπιεστεί από τη ζώνη του καθίσματος αυτοκινήτου.

Όταν γύρισε ο σύζυγός μου μας εξήγησε πως είχε και αυτός την πρώτη του στύση του είχε συμβεί το ίδιο και έκλαιγε για το αίμα του… Ένιωθε σαν το αίμα στο πέος του  να είχε εκραγεί…
Η πιο αμήχανη στιγμή, όπου μιλούσαμε στο γιό μου για τη στήση μπροστά στη γιαγιά μου.. "

7) Η στιγμή στην πισίνα

"Η πιο εξευτελιστική στιγμή ήταν  όταν πήρα το γιο μου στη δημόσια πισίνα και όταν γύρισα να δω κάτι στην τσάντα μου αυτός είχε βγάλει το μαγιό του και έπεσε στη πισίνα να κολυμπήσει γυμνός, ευτυχώς πήγε να κολυμπήσει στη παιδική πισίνα".

8) Η βόλτα στο λούνα πάρκ

"Περιμέναμε στην ουρά να μπούμε στο τρενάκι, όταν ο γιος μου είπε δυνατά". "Μαμά τα βυζιά δεν θα σε ενοχλούν σε αυτή; Από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές δεν περιμένα ποτέ να πει κάτι τέτοιο".

Όταν πρόκειται για εξευτελιστικές στιγμές νομίζω τα αγόρια είναι γεννημένα για τέτοιες λες και γεννήθηκαν με αυτή την ικανότητα να τροπιάζουν τη μαμά τους.

9) Ο θυμός

«Τα δημόσια ξεσπάσματα είναι ό,τι χειρότερο, έτσι δεν είναι; Μια από τις χειρότερες στιγμές ήταν όταν δεν ήθελε να πάει στο κατηχητικό ήταν και δεν κουνιόταν καθόλου…. Η γλυκιά δασκάλα του κατηχητικού, βγήκε έξω και προσπάθησε να τον κάνει να μπει μέσα στην αίθουσα.. Τότε αυτός άρχισε να φωνάζει και να της λέει «μην μιλάς σε μένα! μην μ ‘αγγίζεις! δεν σε συμπαθώ ούτε εσένα ούτε τον Ιησού! » Κόντεψα να πεθάνω από ντροπή..

10) Η επίδειξη του γιου μου

Ο γιος μου λατρεύει το ποδόσφαιρο έτσι τον έγραψα σε μια ομάδα επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Είναι ανταγωνιστικός αλλά δεν γνώριζα μέχρι πυ μπορεί να φτάσει. Όταν ξεκίνησε ο αγώνας μετά από 3 λεπτά κατάφερε και έβαλε γκολ και χάρηκα για μια στιγμή.. Αλλά όταν έβαλε το γκολ, έβγαλε τη φανέλα του, άρχισε να χτυπάει το στήθος του και είχε πάει στον αντίπαλο τερματοφύλακα και άρχιζε να φωνάζει "Αυτό το γκολ είναι δικό μου", και ο τερματοφύλακας ήταν μόλις ένα παιδάκι 6 χρονών.. Το είχε πάει το θέμα σε άλλο επίπεδο που ήταν τόσο ενοχλητικό…

11)  Το ποδήλατο

«Ένα κατάστημα αθλητικών ειδών στην πόλη μας κάνει μαθήματα ποδηλάτου για τα παιδιά, έτσι έγραψα και το γιό μου. Πήγαμε στο πρώτο μάθημα και ο δάσκαλος ρώτησε αν κάποιος είχε οποιαδήποτε ερωτήση. Ο γιός μου σήκωσε το χέρι του και ρώτησε," Άμα πέσω θα χτυπήσω τα "μπαλάκια μου" και το πισινό μου;; Τα "μπαλάκια μου" είναι πολύ μαλακά και θα πονέσω." Πέθανα από ντροπή..

12)  Ο γυναικάς

"Ο γιος μου έχει τρέλα με τα κορίτσια από τη γέννηση του. Τη περασμένη βδομάδα πήρα ένα μήνυμα από την δασκάλα του, ώστε να του μιλήσω για να μην βγάζει το πουκάμισο του μπροστά στα κορίτσια και να σταματήσει επίσης, να ζητάει από τα κορίτσια που βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι με αυτό, αν θέλουν να βγάλει το πουκάμισο για να δουν τους δικέφαλους και τους κοιλιακούς του."

Μίλησα μαζί του και μου τα παραδέκτηκε όλα, είπε οτι το κάνει αυτό για να δουν τα κορίτσια πόσο ελκυστικός είναι». Φανταστείτε είναι μόνο 7 , αν τι έχουν να περάσουν αργότερα τα καημένα κορίτσια.

13)  Η βόλτα στο πάρκο

"Ο γιός μου λατρεύει το τρέξιμο, τρέχει παντού και πάντα.. Έτσι την άλλη φορά που πήγαμε στο πάρκο του λέω μπορείς να αρχίσεις να τρέξεις. Αυτός άρχισε να κυνηγάει ένα παιδάκι που δεν το ήξερε και αυτό άρχισε να ουρλιάζει και να του λέει να φύγει μακρυά αλλά ο δικός μου συνέχιζε.." Φύγαμε αμέσως, δεν ξέρω μετά από πόσο καιρό θα ξαναγυρίσουμε πίσω στο πάρκο.

Πηγή: cafemom.com