Από την ημέρα που γίνεσαι μάνα η αγκαλιά σου χωράει όλα τα παιδιά του κόσμου!

Γράφει η Παρασκευή,

Μία μητέρα αγαπά με μία δύναμη ανεξάντλητη το παιδί της και αισθάνεται μία εσωτερική προστασία και τρυφερότητα για όλα τα παιδιά του κόσμου.

Έτσι κι εγώ, από την ημέρα που έγινα μανούλα ψάχνω τρόπους να προσφέρω ακόμη εντονότερα σε άλλες οικογένειες και σε παιδάκια που μας χρειάζονται.

Διάβασα λοιπόν μία είδηση που με ενθουσίασε και τη μοιράζομαι μαζί σας:

Με κοινό παρανομαστή το παιδί, και με το σύνθημα «Babyδίνω», η εταιρεία ΜΕΓΑ και η Lidl Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» συνεισφέροντας στην κάλυψη όλων των αναγκών σε βρεφικές πάνες των σωματείων και ιδρυμάτων που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της.

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πως από 16 μέχρι 21 Οκτωβρίου, 2017, με την αγορά κάθε συσκευασίας Babylino Megapack σε μοναδικά προνομιακή τιμή, από οποιοδήποτε κατάστημα Lidl, τα Babylino προσφέρουν 10 τεμάχια πάνες στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Ο στόχος της ενέργειας αυτής είναι να καλύψουν εξολοκλήρου τις ανάγκες εκατοντάδων βρεφών και παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Στόχος είναι να καλύψουμε εξολοκλήρου τις ανάγκες εκατοντάδων βρεφών και παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σύνθημα αυτής της ενέργειας είναι η φράση: «Babyδίνω» και ως πρωτοβουλία περιλαμβάνει πολλαπλές συστηματικές δράσεις του Babylino Sensitive για την ουσιαστική στήριξη των παιδιών που μας χρειάζονται, δίνοντας πραγματικά από την καρδιά μας.

Αν λοιπόν είσαστε μανούλα ή πρόκειται να γίνεται πολύ σύντομα προτιμήστε για το διάστημα 16-21/10/2017, να αγοράσετε Babylino Megapack από οποιοδήποτε κατάστημα Lidl και να προσφέρετε από την καρδιά σας λίγη παραπάνω φροντίδα σε παιδιά που έχουν ανάγκη!

Μακάρι να μπορούσε μία μητρική αγκαλιά να χωρέσει όλα τα παιδιά του κόσμου…