Αθηνά Οικονομάκου: το παιδί μου δεν θέλω να...

Αθηνά Οικονομάκου: το παιδί μου δεν θέλω να...

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το παιδί της και τι δεν θέλει να έχει τουλάχιστον μέχρι να γίνει 3 ετών..

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στη Μαρία Ανδρέου παραχώρησε πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον γιο της και αποκάλυψε πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή με κάποια οθόνη μέχρι να πάει τριών ετών.

Διαβάστε ακόμη: Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου

«Τώρα καταλαβαίνω και τις αγωνίες της μητέρας μου, που μου έλεγε «μόνο αν γίνεις μάνα θα καταλάβεις». Τώρα δικαιολογώ τα πάντα σ’ εκείνη, ακόμη και την αυστηρότητα της. Έχω διαβάσει ότι στα πρώτα επτά χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου χτίζεται ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητα του. Οι γονείς μας, η μάνα μας και ο πατέρας μας, είναι τα πρότυπα μας για όλη τη μετέπειτα ζωή μας. Το μωρό μου τώρα είναι επτά μηνών. Σε συζήτηση με τους ιθύνοντες του καναλιού τους εξέθεσα τις απόψεις μου και τους ζήτησα πεντάωρα γυρίσματα μέσα στην εβδομάδα, γιατί έχω ένα πολύ μικρό παιδί που θέλει την παρουσία μου και την προστασία μου. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου.

Αθηνά Οικονομάκου: το παιδί μου δεν θέλω να...

Διαβάστε ακόμη: Η Αθηνά Οικονομάκου και η επιλόχειος κατάθλιψη.

Μέχρι να πάει το παιδί τριών ετών, δεν θέλω να έχει επαφή με κάποια οθόνη. Έτσι δεν ανοίγω την τηλεόραση και πολύ συχνά στο σπίτι. Ξέρω ότι έχει ριάλιτι παραγωγές, αλλά για να υπάρχουν, κάτι εξυπηρετούν. Προφανώς ο τηλεθεατής πατάει το κουμπί και χαλαρώνει με μια εικόνα, χωρίς να χρειάζεται να σκεφτεί και πολύ» δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.