Έπαινοι αγνώστων

Έπειτα από τρία χρόνια ως μαμά, πολλές φορές προσπαθώ να αξιολογήσω τον εαυτό μου στο ρόλο αυτό. Φυσικά δεν είναι εύκολο να είσαι αντικειμενική με τον εαυτό σου, αφού είτε θα είσαι πολύ ελαστική και θα νομίζεις ότι τα κάνεις όλα καλά είτε θα είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου και θα διακατέχεσαι από τύψεις!

Εγκυμοσύνη το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έχει πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας! Η θερμοκρασία αυξάνεται και οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν έστω και περιστασιακές αποδράσεις στην εξοχή και την παραλία.

Ναυτία κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και υπερέμεση της κύησης

Πολλές γυναίκες κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνη αισθάνονται ναυτία. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα συμπώματα είναι ήπια και δε χρειάζονται κάποια περαιτέρω θεραπεία για την αντιμετώπισή τους.

Διαιτολόγιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η διατήρηση ενός ισορροπημένου διαιτολογίου είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς με αυτό τον τρόπο η εγκυμονούσα γυναίκα εξασφαλίζει τόσο την προσωπική της υγεία, όσο και του εμβρύου που κυοφορεί.

Κύστεις βαρθολινείων αδένων και βαρθολινίτιδες

Οι βαρθολίνειοι αδένες είναι δύο μικρά όργανα τα οποία βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος στην περιοχή των μικρών χειλέων του αιδοίου.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - για τη μαμά