Ελληνίδα μαμά "blogger" εξαπάτησε οικονομικά γυναίκες

Μια από τις γνωστές ελληνίδες μαμάδες blogger πρωταγωνιστεί σε μια υπόθεση εξαπάτησης εκατοντάδων γυναικών μέσω Facebook οι οποίες την εμπιστεύτηκαν, δέχθηκαν να αγοράσουν προϊόντα τα οποία εκείνη διακινούσε σε "τιμές φιλικές" δήθεν εκπροσωπώντας  μεγάλες εταιρείες όπως τα καλλυντικά Oriflame και τα τάπερ Tupperware και τελικά δεν έλαβαν ποτέ τα προϊόντα αυτά.

Ο λόγος για την Α.Σ. που μέσω της ομάδας  “babys world” που είχε συστήσει στο facebook, αλλά και μέσα από άλλες σελίδες, είχε στήσει μια στήσει μια καλοστημένη μηχανή απάτης με θύματα ανυποψίαστες γυναίκες-μέλη των ομάδων. Η Α.Σ, από το Τυχερό Έβρου αντιμετωπίζει σοβαρές καταγγελίες για υπεξαίρεση χρημάτων και ήδη έχει στηθεί μια ομάδα στο Facebook , "Εξαπατημένες από την Αλεξάνδρα", με σκοπό να συγκεντρωθούν όλα της τα θύματα και να κινηθούν οι σχετικές διαδικασίες με την Δίωξη Ηλέκτρονικού Εγκλήματος.

Η εν λόγω ιστορία έρχεται στο φως μέσα από σχετικό δημοσίευμα του protothema.gr που έλαβε γνώση για την εν λόγω απάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr  η A.Σ. είναι σύζυγος στρατιωτικού, χωρίς προβλήματα και με μεγάλη άνεση από την πλευρά της οικογένειάς της.

Τι καταγγέλουν τα θύματά της

Ένα από τα εκατοντάδες θύματα της Α.Σ. αναφέρει  στο protothema.gr : “Στα μέσα Δεκέμβρη παρήγγειλα από την σελίδα της εν λόγω κυρίας μία κρέμα προσώπου έναντι του ποσού των 25 ευρώ. Στην αρχή, της ζήτησα να πληρώσω το ποσό με αντικαταβολή, ωστόσο εκείνη μου είπε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Έτσι κατέθεσα τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της και περίμενα το προϊόν. Περιττό να πω ότι το τελευταίο δεν ήρθε ποτέ.

ετά από μεγάλη αναμονή κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η “κυρία” με δούλευε κανονικά. Τη μία μου έλεγε ότι φταίνε τα ΕΛΤΑ, την άλλη ότι το προϊόν έχει αποσταλεί με κούριερ, την τρίτη πως χώρισε με το σύζυγό της, έμεινε μόνη στον κόσμο με ένα παιδί και πως όπως και να' χει θα διευθετήσει κάποια στιγμή το όλο θέμα επιστρέφοντας μου τα χρήματα. Το θράσος της ήταν ασύλληπτο! Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι όλοι οι διαγωνισμοί που διοργάνωνε στο facebook ήταν σικέ για να κερδίζει like και να καρπώνεται η... ίδια τα δώρα χρησιμοποιώντας φυσικά ψεύτικο όνομα νικητή! Κάποια στιγμή την καταλάβαμε διότι με το πρώτο παράπονο από την πλευρά μας, η Α.Σ., μας μπλόκαρε από τις διάφορες σελίδες στις οποίες ήταν διαχειρίστρια και οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν κατέβει. Εχθές, φτιάξαμε μάλιστα στο facebook τη σελίδα “εξαπατημένες από την Αλεξάνδρα” ενώ σκεφτόμαστε να κινηθούμε και νομικά.”

πηγή: infokids.gr & protothema.gr