Η περιποίηση του προσώπου είναι ασφαλής όταν προσπαθεί η γυναίκα να συλλάβει;

Η περιποίηση του προσώπου είναι ασφαλής όταν προσπαθεί η γυναίκα να συλλάβει;

Τι γίνεται με τις άλλες θεραπείες του δέρματος; Αποφασίσατε ότι είναι καιρός να αποκτήσετε ένα παιδάκι. Και ενώ, ο σύντροφός σας και εσείς είστε έτοιμοι να προσπαθήσετε, αναρωτιέστε αν μπορείτε να εξακολουθήσετε να φροντίζετε το πρόσωπό σας, ή ακόμη αν μπορείτε να συνεχίσετε κάποια θεραπεία που κάνετε.

Χωρίς καμία ανησυχία, μπορείτε να περιποιείστε το πρόσωπό σας, να το καθαρίζετε και να το ενυδατώνετε κάθε ημέρα.

Όμως υπάρχουν και ορισμένες θεραπείες που πρέπει να αποφύγετε την περίοδο αυτή και αφού συλλάβετε. Όπως οι λειαντικές θεραπείες, για παράδειγμα η μικροδερμοαπόξεση, το Botox, ηλεκτρική διέγερση για βαθύ καθαρισμό και χημικό peeling (ρετινοειδή).

Εάν τώρα χρησιμοποιείτε οποιεσδήποτε θεραπείες ακμής πρέπει να σταματήσετε, τουλάχιστον ένα μήνα πριν αρχίσετε την προσπάθεια να συλλάβετε. Γιατί βέβαια δεν ξέρετε ποτέ, πότε πραγματικά θα συμβεί.

Όμως, μην στενοχωριέστε, υπάρχουν μέτρα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να φροντίσετε με φυσικό τρόπο τον εαυτό σας. Όπως να πίνετε άφθονο νερό, να ακολουθήσετε μια σωστή διατροφή, (τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, βιταμίνη C, φολικό οξύ και σίδηρο, βιταμίνη Β6, που θα κρατήσουν το πρόσωπό σας υγιές και χωρίς σπυράκια.

Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε καλά το πρόσωπό σας. Ένα καλό προϊόν ενυδάτωσης, είναι απαραίτητο γιατί το υπερβολικά ξηρό δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο.

Συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας ή την αισθητικό σας για όποια θεραπεία προσώπου χρειάζεστε και αν σας πουν ότι πρέπει να προσέξετε και να μην προχωρήσετε σε καμία θεραπεία την περίοδο αυτή, δεν πειράζει.

Άλλωστε δείτε την θετική πλευρά: η μέλλουσα μανούλα έχει μία φυσική λάμψη και αρκετή ποσότητα κατακράτησης υγρών που θα συμπληρώσει τις γραμμές γέλιου σας!