βικτώρια καρυδα

Η Βικτώρια Καρύδα μιλά για πρώτη φορά δυόμιση μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της

Για πρώτη φορά, η Βικτώρια Καρύδα έλυσε τη σιωπή της και μοιράστηκε αναμνήσεις και συναισθήματα, τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησε στο πλευρό του Γιάννη Μακρή, τα παιδιά τους και τα όσα νιώθει για εκείνον. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks» στην επιστολή που έστειλε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αναφέρεται στον άνδρα της ζωής της και απαντά σε όλους εκείνους που τον κατηγόρησαν.

Η επιστολή της Βικτώρια Καρύδα

«Τόσο καιρό δεν μίλησα σε κανέναν και μόνο άκουγα... Άκουσα τα απίστευτα για τον άνθρωπό μου, για τον άνδρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου και πάλι σώπασα...
Τώρα όμως θέλω να σας πω ότι ήταν για μένα και θα είναι για πάντα ο πιο καλοσυνάτος, ο πιο γλυκός άνθρωπος όλου του κόσμου. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ίσα ίσα ήταν για πάντα εκεί για όποιον τον χρειάστηκε. 

Θέλω να σας πω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου, το άλλο σου μισό, τον καλύτερο άνδρα που είχα γνωρίσει στη ζωή μου. Τον αγαπώ τόσο πολύ.
Είναι ο άνδρας μου, ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου... Ήτανε τόσο καλός άνθρωπος με όλους, με ανοιχτή καρδιά, έξυπνος, αξιοπρεπής, έκανε πολλά καλά πράγματα στη ζωή του. 

Για αυτό θα τον θυμούνται για πάντα, γιατί σαν τον Γιάννη είναι πολύ λίγοι. Είναι ο άγγελός μου τον νιώθω δίπλα κάθε λεπτό και τον αγαπώ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τον αγαπούσα πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή της.

πηγή: protothema.gr