Junior αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Junior αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου

Μιας και ο Απρίλιος είναι περίεργος μήνας από πολλές απόψεις, επιλέξαμε αυτή τη χρονική στιγμή για να εγκαινιάσουμε την καινούρια μας στήλη: Junior Μηνιαίες Προβλέψεις. Κάθε αρχή λοιπόν του μήνα θα εξηγούμε πώς οι πλανήτες επηρεάζουν τα μικρά μας και τί ανάγκες έχουν αυτό το διάστημα, με σκοπό να σας δώσουμε συμβουλές και tips για να είστε βοηθητικοί και υποστηρικτικοί δίπλα τους.

Ξεκινάμε λοιπόν με τον Απρίλιο, που κατά γενική ομολογία είναι ένας περίεργος και πολυσύνθετος μήνας, αφού κατά τη διάρκειά του πραγματοποιούνται δύο εκλείψεις και ένας μεγάλος αστρολογικός σχηματισμός, που φέρνουν αρκετή ένταση.  Συνοπτικά: έχουμε μια Σεληνιακή έκλειψη στις 15 Απριλίου στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, που επηρεάζει έντονα Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου. Ακολουθεί ο Μεγάλος Σταυρός που πραγματοποιείται στις 22-23 Απριλίου, αλλά έχει επίδραση για τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν και μετά, επηρεάζει τα ίδια ζώδια που αναφέραμε παραπάνω αλλά αυτούς που είναι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, φέρνοντας ένταση και νευράκια. Στη συνέχεια έρχεται μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιου του Ταύρου, που επηρεάζει Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου και τονίζει λίγο τις ανασφάλειες μας. Σίγουρα καθόλη τη διάρκεια του μήνα πραγματοποιούνται και ευνοϊκές όψεις, με μικρότερη όμως ισχύ, που ευτυχώς λειτουργούν αρκετά επιβοηθητικά και ανακουφιστικά. Για να δούμε τώρα τί συμβαίνει στα μικρά μας, πώς να τα κατανοήσουμε καλύτερα και πώς να τα βοηθήσουμε να περάσουν αυτό το διάστημα όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

FINALSTAVROI

krios apriliouΚριός
Τα Κριαράκια όλο αυτό το διάστημα έχουν αρκετή ένταση και θυμό, καθώς ο Ουρανός στο ζώδιό τους βρίσκεται σε κόντρα με τον Άρη στο Ζυγό, γεγονός που τα κάνει νευρικά και ανυπόμονα. Σίγουρα, αν είστε γονιός ενός μικρού Κριαριού πρέπει να εξαντλήσετε την υπομονή σας μαζί του αυτό το διάστημα, καθώς όλη αυτή η ένταση το πιθανότερο είναι να ξεσπάσει σε εσάς, αφού η κόντρα Διά-Πλούτωνα τα χτυπάει στον άξονα μητέρα-πατέρα. Εκτός από ψυχραιμία, συνιστούμε να το παροτρύνετε σε εξωσχολικές δραστηριότητες με έντονη σωματική άσκηση ώστε να εκτονώνεται και να αποφορτίζεται.

tauros apriliouΤαύρος
Για τα μικρά Ταυράκια αυτό που επείγει είναι να προσέξετε την υγεία τους αυτές τις μέρες. Εστιάστε στο να τα προστατέψετε από κρυολογήματα, κυρίως στην περιοχή του λαιμού που είναι και το σημείο ευαισθησίας τους. Αν το Ταυράκι σας είναι μιας μεγαλύτερης ηλικίας και έχει άγχη σχετικά με την επαγγελματική του σταδιοδρομία, δώστε του ερεθίσματα και ανοίξτε του προοπτικές για μόρφωση και εκπαίδευση ακόμα και στο εξωτερικό. Μην ξεχνάτε ότι αυτό το διάστημα έχουν απόλυτη ανάγκη τους φίλους τους και δώστε τους αρκετό χρόνο να περάσουν μαζί τους.

didimos apriliouΔίδυμοι
Οι Δίδυμοι αυτό το διάστημα έχουν άγχος σχετικά με τα οικονομικά τους, κάτι που το πιθανότερο είναι λόγω ηλικίας να μην απασχολεί ιδιαίτερα το μικρό σας Διδυμάκι. Μπορείτε όμως να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, μαθαίνοντας του να ιεραρχεί τις ανάγκες του και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Χρησιμοποιείστε τη συζήτηση και το διάλογο και θυμηθείτε να το ανταμείψτε για ό,τι κάνει με συνέπεια. Είναι πολύ πιθανόν, αυτό το διάστημα να απογοητευτεί από τους φίλους του, οπότε φροντίστε να είστε εκεί, κυρίως για να το ακούσετε, παρά για να το συμβουλέψετε.

karkinos apriliouΚαρκίνος
Ο Δίας πάνω στα Καρκινάκια αυτό το διάστημα τους διογκώνει το εγώ τους, οπότε μην περιμένετε να είναι υποχωρητικά σε ενδεχόμενες προστριβές που θα έχετε μαζί τους αυτό το μήνα. Σίγουρα η γκρίνια δεν θα λείπει από το σπίτι, καθώς νιώθουν έντονη ανασφάλεια για το αν τα αγαπάτε, δώστε τους πολλές αγκαλιές και φροντίδα για να τα καθησυχάσετε. Άλλο ένα έξυπνο κολπάκι για αυτή την περίοδο είναι να τα πηγαίνετε πολλές εκδρομές ή ακόμα και ένα μακρινό ταξίδι, θα τα βοηθήσει να ξεχαστούν από ό,τι τα προβληματίζει, μέχρι να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα.

lewn aprilioyΛέων
Τα Λιονταράκια αυτό το διάστημα έχουν ανάγκη να νιώσουν σταθερότητα και ασφάλεια στο σπίτι, χωρίς όμως καταπίεση και περιορισμούς. Αν καταφέρετε να διατηρήσετε αυτή την ισορροπία, θα επιτύχετε μακροχρόνια οφέλη στην ψυχολογία τους και στην εικόνα του εαυτού τους. Άλλο ένα φλέγον θέμα που πρέπει να δώσετε προσοχή είναι η σεξουαλικότητα τους, καθώς θα έχουν πολλές απορίες και σχετικές ερωτήσεις. Μια ανανέωση στο χώρο τους ή μια αλλαγή στο δωμάτιό τους, είναι σημαντική και την έχουν ανάγκη, γι αυτό βοηθήστε τα να την κάνουν, θα τους φτιάξει τη διάθεση για όλο το καλοκαίρι.

parthenos apriliouΠαρθένος
Να είστε προετοιμασμένοι ότι κάποια έκτακτα έξοδα για το Παρθενάκι σας θα χρειαστούν, όλο και κάτι θα θέλει και όλο και κάτι έξτρα θα χρειάζεται αυτές τις μέρες. Τα παιδικά φλερτ είναι προ των πυλών και έτσι είτε θα θέλουν να φροντίσουν την εικόνα τους, είτε να κάνουν δωράκια στους εκλεκτούς της καρδιάς τους. Εξηγήστε τους όμως ότι χρειάζεται πρώτα από όλα να είναι συνεπείς στα μαθήματα τους και στο σχολείο τους και δώστε τους ώθηση και κίνητρα για να είναι επιμελή στα μαθήματά τους.

zugos apriliouΖυγός
Ο Άρης στο ζώδιό τους τούς δημιουργεί θύμο, νεύρα και ένταση, συναισθήματα που ο μικρός σας Ζυγός δε θα ήθελε να βιώσει, όμως έφτασε η ώρα που πρέπει να του μάθετε πώς να τα διαχειρίζεται. Τονώστε του την αυτοπεποίθηση και δείξτε του ότι η αποδοχή από τους άλλους είναι σημαντική, αλλά πιο σημαντικό ακόμα είναι να αποδεχόμαστε εμείς τον εαυτό μας. Παρόλη τη δύσκολη περίοδο, θα τα πάει εξαιρετικά στο σχολείο, αρκεί να έχει την υποστήριξη τόσο τη δική σας, όσο και των παιδαγωγών του.

skorpios apriliouΣκορπιός
Οι μικροί Σκορπιοί περνάνε φάση αυξημένης αυτοπεποίθησης. Δύο είναι οι προκλήσεις αυτή την περίοδο, πρώτον να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα και αμελήσουν τις σχολικές τους υποχρεώσεις και δεύτερον να φροντίζετε να ξεκουράζονται αρκετά, καθώς είναι επιρρεπείς σε προβληματάκια υγείας, λόγω εξάντλησης. Στα τέλη του μήνα θα είναι αρκετά φορτισμένα, καθώς θα αντιληφθούν ότι κάποιοι από αυτούς που είναι δίπλα τους δεν είναι ειλικρινείς στις προθέσεις τους και θα χρειαστούν τη στήριξη σας. Διερευνήστε την αλήθεια, όσο περίεργα και σας ακούγονται αυτά που σας περιγράφουν

toskotis apriliouΤοξότης
Τον τελευταίο καιρό, τους μικρούς Τοξότες κάτι τους απασχολούσε και τους προβλημάτιζε, πιθανότατα στο σπίτι και την οικογένεια. Ευτυχώς, η κατάσταση δείχνει να ομαλοποιείται και αυτό τα ανακουφίζει ιδιαίτερα. Κάποια δωράκια είναι αναμενόμενα αυτή την περίοδο, μικρά ή και μεγάλα, αν και όχι απαραίτητα από εσάς. Ως γνωστών, είναι από τα τυχερά παιδιά του ζωδιακού, που τα δώρα έρχονται από το πουθενά και τα προβλήματα λύνονται ως δια μαγείας, σα να επεμβαίνει ένας από μηχανής θεός και τα προστατεύει έστω και την τελευταία στιγμή.

aigokeros apriliouΑιγόκερως
Οι μικροί Αιγόκεροι έχουν έντονες ανασφάλειες αυτή την περίοδο για ό,τι σχετίζεται με οικογενειακά θέματα. Νιώθουν έντονη πίεση για ό,τι συμβαίνει στο σπίτι και φορτώνονται ευθύνες που δεν τους αναλογούν. Εκτός από την πίεση που νιώθουν σε αυτόν τον τομέα, ταυτόχρονα έχουν το άγχος μη θιχτεί το κοινωνικό τους προφίλ και δεν είναι αποδεκτά από τους φίλους τους και τους συνομήλικούς τους. Φροντίστε όσο το δυνατόν, να μη τα φορτώσετε με δικά σας άγχη και δείξτε τους ότι η αποδοχή κερδίζεται από την προσπάθεια, τη συνέπεια, την πνευματικότητα και τις αξίες μας.

ydroxoos apriliouΥδροχόος
Οι μικροί Υδροχόοι έχουν γεννηθεί υπό την επιρροή του Ουρανού που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης τους, για αυτό το λόγο δε φοβούνται τις αλλαγές. Έτσι, παρόλο το ανατρεπτικό σκηνικό του Απριλίου, δεν πλήττονται ιδιαίτερα, αλλά το βρίσκουν μια εξαιρετική αφορμή να φιλοσοφήσουν και να κατανοήσουν τον κόσμο καλύτερα. Αυτή την περίοδο, η ήδη μεγάλη τους περιέργεια και αγάπη για γνώση, αναμένεται να  γίνει ακόμα μεγαλύτερη, καθώς τα τραβάει οτιδήποτε περίεργο και πρωτότυπο. Ακόμα, συχνά θα τα δείτε να προβληματίζονται για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φίλοι τους και να ψάχνουν τρόπους να τους βοηθήσουν.

ixtheis apriliouΙχθείς
Τα Ψαράκια δεν τα πτοεί σχεδόν τίποτα αυτή την περίοδο, ενώ όλα τα υπόλοιπα παιδάκια του ζωδιακού όλο και κάτι έχουν που τα προβληματίζει, τα δικά σας έχουν το μυαλό τους στη διασκέδαση και το παιχνίδι αποκλειστικά. Έτσι δεν υπάρχει τίποτα  σπουδαίο να σας προβληματίζει. Η μόνη πιθανότητα να χαλάσει  η διάθεση τους είναι να απογοητευτούν ή να έρθουν σε μικρο-εντάσεις/τσακωμούς με τους φίλους τους. Ότι και να γίνει πάντως, αυτό το μήνα διψούν για μικρές αποδράσεις κοντά στη θάλασσα που είναι άλλωστε και το στοιχείο τους.

Αναστασία Φραγκιά
Σύμβουλος Αστρολογίας
Απόφοιτος της Mayo School of Astrology
Επικοινωνία: 2821303419
Ε-mail: fragiat@yahoo.gr

FINALSTAVROI