Junior αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου

Junior αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου

Για να δούμε τί έχει να μας πει η Αστρολογία για το Μάιο, ο οποίος σαφώς είναι πιο εύκολος και πιο ανάλαφρος μήνας από τον Απρίλιο. Να θυμόμαστε όμως, ότι οι δύσκολες επιρροές του Απριλίου δεν έχουν περάσει εντελώς… Η καθημερινότητα βελτιώνεται αισθητά καθώς αρχίζουν, σιγά σιγά αλλά σταθερά, να σχηματίζονται διάφορες ευνοϊκές πλανητικές όψεις, η όλη κατάσταση αρχίζει να εξομαλύνεται από τις 5 Μαΐου, με το τοπίο ξεκαθαρίζει πλήρως μετά τις 20 Μαΐου.

 

FINALSTAVROI

krios apriliouΚριός
Τα Κριαράκια μας συνεχίζουν να βρίσκονται σε υπερένταση και αυτόν το μήνα και λογικό είναι, αφού ο Κυβερνήτης τους Άρης βρίσκεται ακόμα σε σύγκρουση με τον Ουρανό που κινείται στο ζώδιό τους, δημιουργώντας τους εκνευρισμό και συγκρούσεις. Δώστε τους προσοχή και φροντίδα, αφού αυτό το διάστημα η οικογένεια και το σπίτι θα είναι το μόνο ασφαλές καταφύγιο για αυτά. Δώστε τους επίσης αρκετά νοητικά ερεθίσματα αφού το μυαλό τους λειτουργεί άψογα αυτές τις μέρες, ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε!

tauros apriliouΤαύρος
Χρόνια Πολλά στα μικρά σας Ταυράκια!!! Μια ροπή παραπάνω προς τις απολαύσεις αυτό το διάστημα θα την έχουν. Προσπαθήστε να τους βάλετε πρόγραμμα στη διατροφή, τα γλυκά και την άσκησή τους, γιατί δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάρουν βάρος αυτή την περίοδο, καθώς θα είναι και ο εύκολος τρόπος να ξεχαστούν από τα συναισθήματά που τα πιέζουν. Βοηθήστε τα να συζητήσουν ή να εκφραστούν μέσω της τέχνης, αντί να ανοίγουν την πόρτα του ψυγείου κάθε φορά που κάτι τα απασχολεί.

didimos apriliouΔίδυμοι
Οι αρχές του μήνα θα βρουν το μικρό σας Διδυμάκι κάπως  προβληματισμένο, δεν θα είναι πρόθυμο για συζητήσεις και θα αντιδράει έντονα όποτε προσπαθείτε να του επιβάλετε τις απόψεις σας για το τί πρέπει να κάνει ή πώς πρέπει να συμπεριφέρεται. Δώστε του τον πρώτο λόγο να αποφασίζει εκείνο για τις ανάγκες του και σίγουρα θα κερδίστε αρκετές μέρες ηρεμίας. Στα τέλη του μήνα η διάθεση τους φτιάχνει και βρίσκουν ξανά την όρεξή τους για παιχνίδια.

karkinos apriliouΚαρκίνος
Ο Δίας στο ζώδιο τους τα ευνοεί σε θέματα δημιουργικότητας και παιχνιδιού. Αυτό βέβαια ενδέχεται να επιφέρει μικρο-συγκρούσεις με έναν από τους δύο γονείς, στην προσπάθειά του να πειθαρχήσει το παιδί για να είναι συνεπή στις υποχρεώσεις του, με αποτέλεσμα το παιδί να στραφεί στον άλλο γονιό για υποστήριξη.  Αυτή την περίοδο θα κερδίσουν την αποδοχή των φίλων τους και θα είναι πολύ αγαπητά στο σχολείο, οπότε αφήστε τα να το ευχαριστηθούν για να είστε και εσείς πιο ήρεμοι.

lewn aprilioyΛέων
Τα Λιονταράκια αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα όσον αφορά τη συναισθηματική τους ισορροπία και τη διασφάλιση του προσωπικού τους χώρου και χρόνου. Δεν θα μπορούν να αντέξουν καμίας μορφής πίεση, είτε από εσάς, είτε από το σχολικό τους περιβάλλον και θα αντιδρούν έντονα. Όλο αυτό, τα αποσπά από τα μαθήματά τους και οι σχολικές τους επιδώσεις πιθανότατα να μην είναι οι αναμενόμενες, παρόλο που θα προσπαθούν αρκετά. Μη τα φορτίστε παραπάνω, δεν θα ωφελήσει ούτε εσάς ούτε αυτά.

parthenos apriliouΠαρθένος
Το μικρό σας, αυτό το μήνα το προβληματίζουν οικονομικά θέματα ή ανασφάλειες τέτοιου τύπου, γενικά είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου τους, οπότε μην αγχωθείτε. Το καλό με τα Παρθενάκια είναι ότι είναι αρκετά υπεύθυνα από μικρή ηλικία  και μάλλον όλη αυτή την ένταση θα την διοχετεύσουν στο διάβασμα, πιστεύοντας ότι έτσι χτίζουν τη μελλοντική τους καριέρα. Διοχετεύστε την ενέργειά τους σε εποικοδομητικά παιχνίδια γνώσεων για να χαλαρώνουν και ταυτόχρονα να μη νιώθουν ότι χάνουν το χρόνο τους.

zugos apriliouΖυγός
Το φλέγον θέμα για τα μικρά σας είναι τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και οι σχέσεις τους. Ανεξάρτητα από την ηλικία τους, αυτό που τα απασχολεί και το μυαλό τους είναι εκεί προσανατολισμένο, είναι πως να είναι αγαπητά και αρεστά στους συνομήλικούς τους. Όμως, με τον τρόπο που το διεκδικούν καταφέρνουν το αντίθετο. Προσπαθήστε να τους δείξετε κατανόηση, γιατί αλλιώς ενδέχεται να ξεσπάσουν πάνω σας. Δώστε τους ερεθίσματα για να ασχοληθούν με την τέχνη, για να βρουν τις ισορροπίες τους και να ηρεμίσουν.

skorpios apriliouΣκορπιός
Τα μικρά σας δεν έχουν και πολύ όρεξη για συνεργασίες και στενές επαφές αυτή την περίοδο, προτιμούν την ησυχία τους. Μην αγχωθείτε αν σας φαίνεται ότι είναι απομονωμένα, με αυτό τον τρόπο ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους. Παρ' όλα αυτά, κατά τα μισά του μήνα, θα περάσουν μια αρκετά δημιουργική φάση και θα ψάχνουν συνέχεια για πνευματικά ερεθίσματα που αυξάνουν τη φαντασία τους. Δώστε τους το χρόνο και το χώρο να εκφραστούν και θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

toskotis apriliouΤοξότης
Τα Τοξοτάκια περνάνε μια φάση αυξημένης αυτοπεποίθησης. Ταυτόχρονα, στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό,  έχουν πολλές ερωτήσεις και αναζητήσεις για φιλοσοφικά θέματα καθώς και για την ψυχολογία των ανθρώπων. Επιπλέον, είναι μια περίοδος που τους έρχονται δώρα μικρά ή μεγάλα, αφού υπάρχει έντονη κινητικότητα ακόμα και σε κληρονομικά θέματα. Αν έχετε να τακτοποιήσετε συμβόλαια και χαρτιά που αφορούν τα μικρά σας, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνετε.

aigokeros apriliouΑιγόκερως
Τα Αιγοκεράκια είναι σε μια φάση που προσπαθούν με όλη τους τη δύναμη να ορίσουν τον αυτό τους και την ταυτότητά τους. Στην προσπάθειά τους αυτή, δε διστάζουν να έρθουν σε ρήξη με όλους και με όλα. Το καλό είναι ότι έχουν αρκετή όρεξη για τα μαθήματά τους και το σχολείο και έτσι κερδίζουν τη συμπάθεια των δασκάλων τους και το θαυμασμό των συμμαθητών τους. Όμως, μην περιμένετε να ανεχτούν κανέναν που δεν συμπορεύεται μαζί τους!

ydroxoos apriliouΥδροχόος
Τα μικρά Υδροχάκια δεν έχουν και πολύ το μυαλό τους στο διάβασμα, θέλουν εκδρομές, βόλτες και ταξίδια. Αν αποφασίσετε να τους κάνετε το χατίρι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν δε λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ή αν τα αφήστε χωρίς επιτήρηση, να βρεθείτε προ εκπλήξεων, αφού είναι επιρρεπή σε ατυχήματα αυτό το διάστημα. Αυτές τις μέρες πάντως, με κάποιο τρόπο πάντα καταφέρνουν να κερδίσουν την εύνοια των μεγαλύτερων…

ixtheis apriliouΙχθείς
Η έμπνευση, η δημιουργικότητά τους και η φαντασία τους, είναι σε έξαρση. Δώστε τους όσο πιο πολλά κίνητρα μπορείτε για να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλη αυτή την ενέργεια και θα σας ανταμείψουν με πολλές αγκαλιές και αγάπη, ανταποδίδοντάς σας τη χαρά που τους δίνετε. Θα είναι πολύ χαρούμενα τις ώρες που θα βρίσκονται σπίτι απολαμβάνοντας στιγμές ηρεμίας. Περάστε χρόνο μαζί τους ζωγραφίζοντας, ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντάς τους παραμύθια.

Αναστασία Φραγκιά
Σύμβουλος Αστρολογίας
Απόφοιτος της Mayo School of Astrology
Επικοινωνία: 2821303419
Ε-mail: fragiat@yahoo.gr

FINALSTAVROI