Junior αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Junior αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου

Καλό Μήνα!!!! Καλό καλοκαίρι!!!!!! Και καλά μπάνια!!!!! Οι προηγούμενες δύσκολες πλανητικές επιρροές (σύγκρουση Ουρανού-Άρη-Δία-Πλούτωνα) δεν έχουν περάσει πλήρως. Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και γυρνάει ανάδρομος στις 7 του μήνα και για όλη τη διάρκεια του μήνα. Από όλα τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι ο Ιούνιος θα βγάλει, κυρίως σε λεκτικό επίπεδο, όλη αυτή την πίεση που νιώθαμε το προηγούμενο διάστημα. Γι’ αυτό, πολύ προσοχή στο τί μεταφέρουμε και πώς το μεταφέρουμε στα μικρά μας αγγελούδια, ενώ τα ακούμε με πολύ προσοχή και υπομονή, αγκαλιάζοντας τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες τους. Γενικά πολύ προσοχή κατά την Πανσέληνο στις 13 Ιουνίου, η οποία εντείνει κι άλλο τη φόρτιση. Για να δούμε junior προβλέψεις Ιουνίου για να είμαστε μικροί μεγάλοι σε ετοιμότητα…

FINALSTAVROI

krios apriliouΚριός
Τα μικρά μας Κριαράκια, η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρούνται αρκετά το τελευταίο διάστημα, αφού η μεγάλη πλανητική σύγκρουση γίνεται κυρίως πάνω τους. Ο Ιούνιος θα κινηθεί περίπου όπως και οι προηγούμενοι μήνες, ενώ σταδιακή βελτίωση στη διάθεση τους θα δείτε μετά τα μέσα καλοκαιριού, λίγη υπομονή ακόμα! Αυτό το διάστημα είναι αναμενόμενο να είναι λίγο πιο επιθετικά, τόσο με εσάς, όσο και με τους φίλους και τους συμμαθητές τους. Δύο συμβουλές για να είστε πιο ήρεμοι και εσείς και αυτά: 1ον: Να τους μάθετε την αξία του διαλόγου, 2ον: Να τα ωθείτε σε πολλές δραστηριότητες για να εκτονώνονται.

tauros apriliouΤαύρος
Ο Κυβερνήτης του ζωδίου τους, η Αφροδίτη, στις αρχές του μήνα κάνει πολύ ευνοϊκές όψεις με Ποσειδώνα και Ερμή. Έτσι, το μικρό σας θα είναι σε μια πολύ δημιουργική περίοδο που οτιδήποτε έχει να κάνει με την τέχνη θα το μαγνητίζει. Δώστε του χώρο για ζωγραφική και επισκεφτείτε μαζί του αίθουσες τέχνης. Ο Ερμής στον 3ο ηλιακό τους οίκο σηματοδοτεί μια περίοδο που θα θέλουν να είναι κοντά στα αδέλφια τους, τα ξαδέλφια τους και τους θείους τους, αν ταυτόχρονα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν συγκρούσεις με αυτά τα πρόσωπα, αυτό συμβαίνει γιατί τα μικρά σας ίσως νιώθουν παραμελημένα και θέλουν να τραβήξουν την προσοχή τους.

didimos apriliouΔίδυμοι
Με τον Ήλιο στο ζώδιό τους, πρώτα πρώτα να τα χαίρεστε!!! Στις αρχές του μήνα όλα φαίνεται να κυλούν ιδανικά, θα είναι δημιουργικά, χαρούμενα, μελετηρά και όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα τους. Προσοχή όμως, μην είστε απόλυτα βέβαιοι για την ειλικρίνεια τους αυτές τις μέρες, καθώς η ζωηρή φαντασία τους τα κάνει να πλάθουν πιστευτές-απίστευτες ιστορίες. Από τις 7 του μήνα, με τον Ερμή ανάδρομο, ξεκινάει η σύγχυση και πολύ πιθανό να ξεσπάσουν στους φίλους τους ή να απογοητευτούν από αυτούς. Στις 13-14 του μήνα, με την Πανσέληνο απέναντι τους, μην είστε πολύ απαιτητικοί μαζί τους, είναι ήδη αρκετά πιεσμένα.

karkinos apriliouΚαρκίνος
Με το “Καλημέρα”, γκρίνια έχει ο Ιούνιος, αλλά ευτυχώς περνάει γρήγορα. Για να αποφορτίσετε ακόμα πιο γρήγορα την κατάσταση, κάντε τους και κανένα χατίρι παραπάνω και δώστε τους λίγο περισσότερο χρόνο για παιχνίδι. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, από τις 7 του μήνα και κυρίως από τις 13 και έπειτα, τα κάνει επιρρεπή σε κακόβουλα σχόλια και μαζί με την πανσέληνο απογοητεύονται, καθώς αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι όλοι ειλικρινείς απέναντί τους. Η διαπίστωση αυτή έχει ως αποτέλεσμα να χάσουν την όρεξη και τη διάθεσή τους για 3-4 μέρες, κατά τις οποίες θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί  με ποιους συναναστρέφονται.

lewn aprilioyΛέων
Ο κυβερνήτης τους Ήλιος βρίσκεται σε θετική όψη με τον Άρη, γεγονός που τα γεμίζει ενέργεια, την οποία διοχετεύουν σε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς τόσο με τους φίλους τους όσο και με συνομήλικα παιδάκια από το συγγενικό περιβάλλον. Θα είναι ευτυχισμένα στο σπίτι και χαρούμενα, όταν περνάτε χρόνο μαζί τους και θα σας ανταμείβουν με κάθε ευκαιρία με χαρές και αγκαλιές. Όμως, αυτή την περίοδο δύσκολα θα καταφέρετε να τα πείσετε να ασχοληθούν με διάβασμα και σχολικές υποχρεώσεις, ευτυχώς που τα σχολεία κλείνουν σιγά σιγά και έτσι οι απώλειες δεν θα είναι μεγάλες!

parthenos apriliouΠαρθένος
Εεε.. τα Παρθενάκια μας πάντα ζορίζονται με τον Ερμή ανάδρομο, που αυτή την περίοδο περνάει στον οίκο της φιλίας και της κοινωνικότητάς γι αυτά, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για γκρίνιες, νευρικότητα και μουρμούρα σε ό,τι σχετίζεται με αυτούς τους τομείς. Αυτό το διάστημα επίσης, είναι πολύ πιθανό να χάνουν, να σπανέ κατά λάθος ή να χαλάνε τα παιχνίδια τους ή προσωπικά τους αντικείμενα, οπότε υπολογίστε έξτρα έξοδα για τέτοια μικροαπρόοπτα, αν και γενικότερα δε σας  έχουν συνηθίσει σε τέτοια. Πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να αρχίζουν να διαβάζουν με πολύ ενδιαφέρον εξωσχολικά μυθιστορήματα και παραμύθια, ευκαιρία να ξεκινήσετε να “χτίζετε” τη βιβλιοθήκη τους.

zugos apriliouΖυγός
Ο μικρός σας Ζυγός περνάει ίσως μια από τις πιο νευρικές και επαναστατικές φάσεις της ζωής του, ευτυχώς το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το ξαναδείτε τόσο πιεσμένο. Λίγη ακόμα υπομονή να περάσει και αυτός ο μήνας… Πιέζεται να καταλάβει τα όρια μεταξύ του είναι του, της αποδοχής από τους άλλους και της ανεξαρτησίας του! Όλο αυτό του φέρνει υπερένταση, που δυστυχώς, ναι, θα την ξεσπάσει σε αυτούς που νιώθει πιο κοντά του… και συνήθως για τους μικρούς Ζυγούς, αγοράκια-κοριτσάκια, το άτομο αυτό είναι η μαμά! Πολύ πιθανό ακόμα να έχουν και κάτι μπερδεματάκια με το άλλο φύλο, που θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα…

skorpios apriliouΣκορπιός
Οι μικροί Σκορπιοί αυτή την περίοδο είναι πολύ πιεσμένοι και αγχωμένοι με τις σχολικές τους επιδώσεις, το πιθανότερο βέβαια είναι όλη αυτή η ένταση να έχει παραγωγικά αποτελέσματα. Μετατρέψτε την αγωνία τους και τη δίψα τους για γνώση σε ψυχαγωγία, κάνοντάς τους δώρο εκπαιδευτικά παιχνίδια ή επενδύστε σε εκπαιδευτικές εκδρομές και ταξίδια, τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Σίγουρο όμως είναι ότι αυτές τις μέρες θα σας εκπλήξουν και οι άπειρες ερωτήσεις τους γύρω από το σεξ, τη σεξουαλική τους ταυτότητα και το άλλο φύλο, προετοιμαστείτε κατάλληλα και προμηθευτείτε σχετικά βιβλία, κατάλληλα για την ηλικία τους!

toskotis apriliouΤοξότης
Ευτυχώς ο κυβερνήτης τους Δίας απεμπλέκεται αργά και σταθερά από το Μεγάλο Σταυρό των τελευταίων μηνών που μας ταλαιπώρησε αρκετά όλους, μικρούς μεγάλους. Έτσι, σταδιακά, η διάθεση των μικρών σας αρχίζει να δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης, αν και δυο-τρεις μερούλες κοντά στην πανσέληνο της 13ης Ιουνίου θα τα δείτε πάλι να κατσουφιάζουν και να γκρινιάζουν, αλλά θα τους περάσει γρήγορα. Από τις 13 του μήνα και μετά θα έχουν αρκετή εύνοια με ό,τι και αν καταπιαστούν και θα προκύπτουν δωράκια από το πουθενά, υλικά και όχι μόνο. Έτσι, ξαναβρίσκουν το χαμόγελό τους, τη διάθεση για παιχνίδι και την κοινωνικότητά τους.

aigokeros apriliouΑιγόκερως
Υπάρχει μια μικρή ταλαιπωρία και για τα Αιγοκεράκια αυτό το διάστημα. Κάτι μικροπροβληματάκια υγείας ίσως σας αγχώσουν, μη γίνετε υπερβολικοί, αλλά δώστε προσοχή για οτιδήποτε παραπονεθεί, φροντίστε να μην κρυώσει, καθώς επίσης να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τί τρώει και από πού. Το άλλο θέμα αυτό το μήνα είναι ότι, ενώ αυτά έχουν όλη την καλή διάθεση να παίξουν με τους φίλους τους και να μοιραστούν πράγματα, φαίνεται ότι δεν εισπράττουν την ίδια ανταπόκριση και απογοητεύονται. Αυτό, ίσως να είναι η αφορμή να ξεκινήσουν τα πρώτα φλερτ και να έρθουν πιο κοντά με φίλους του αντίθετου φύλου.

ydroxoos apriliouΥδροχόος
Θα το λέω κάθε φορά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, πολύ προσοχή σε μετακινήσεις, ταξίδια και εκδρομές που κάνετε μαζί με το μικρό σας Υδροχάκι. Αυτή την περίοδο το οικονομικό τους αισθητήριο ενστικτωδώς δουλεύει άριστα, οπότε, αν ακούσετε κάποια πολύ πρωτότυπη και πρωτοποριακή ιδέα από τα μικρά σας, μην εκπλαγείτε, αλλά βρείτε τρόπους να την αξιοποιήσετε προς όφελος όλης της οικογένειας. Αν ασχολούνται με την τέχνη, είναι μια θαυμάσια περίοδος, με τη στήριξη σας, να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους στο ευρύ κοινό. Σίγουρα θα είναι ένα δώρο που θα σηματοδοτήσει όλη την υπόλοιπη ζωή τους.

ixtheis apriliouΙχθείς
Ο κυβερνήτης τους Ποσειδώνας, αυτό το μήνα δέχεται τόσο θετικές επιρροές από άλλους πλανήτες όσο και αρνητικές, έτσι θα παρατηρήστε στο μικρό σας Ιχθύ διάφορα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, άλλοτε με εμφανή αίτια και άλλοτε χωρίς. Στις αρχές του μήνα, να είστε προετοιμασμένοι για συγκρούσεις με τον ένα γονέα, ενώ στις 13 με τον άλλο. Για να αποφορτίσετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι, δώστε του χώρο και χρόνο για να ζωγραφίζει και να διαβάζει. Εκείνη την ώρα, καλό θα είναι να μη το διακόπτετε για κανένα λόγο! Από τις 14 του μήνα και έπειτα, η ψυχολογία τους φτιάχνει και εσείς βρίσκετε την ηρεμία σας.

Αναστασία Φραγκιά
Σύμβουλος Αστρολογίας
Απόφοιτος της Mayo School of Astrology
Επικοινωνία: 2821303419
Ε-mail: fragiat@yahoo.gr

FINALSTAVROI