Junior αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου

Junior αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου

Καλό μήναααα!!!!! Ο Ιούνιος μας χαιρετά επιτέλους και ο Ιούλιος είναι παρών και πολλά υποσχόμενος… Μαζί με τον Ιούνιο μας χαιρετάνε σιγά σιγά και οι δύσκολοι πλανητικοί σχηματισμοί των προηγούμενων μηνών, αν και κάποιοι από μας εξακολουθούν για λίγο ακόμα να ταλαιπωρούνται στον απόηχο όλου αυτού του συμπλέγματος.

 

Για να δούμε λοιπόν προβλέψεις για τα μικρά μας, βάση ζωδίου, για το μήνα Ιούλιο… Ααααα και να μην ξεχάσω… και καλά μπάνια σε σας και τα μικρά σας!!!!!

FINALSTAVROI

 

Κριαράκια
krios250Ο τελευταίος μήνας ταλαιπωρίας για τα Κριαράκια σας έφτασε. Η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό τους οίκο σηματοδοτεί μια περίοδο που έχουν ανάγκη από εκδρομές και αποδράσεις, σταδιακά μπαίνει στον 4ο ηλιακό τους οίκο και έτσι απολαμβάνουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα του σπιτιού και της οικογένειας. Ο Δίας δε, από το Λέοντα στα μέσα του μήνα, τους δίνει έξτρα ενέργεια για παιχνίδι και διασκέδαση. Το καλύτερο βέβαια είναι στα τέλη του μήνα, που ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο του Ζυγού, αρκετά νεύρα και υπερένταση είχαν τον τελευταίο καιρό, ώρα να ηρεμήσουν!

 


Ταυράκια

tayros

Τα μικρά Ταυράκια πάντα έχουν μια έντονη ενασχόληση με το χρήμα και τις οικονομίες τους. Αυτήν την περίοδο, η τάση τους αυτή αυξάνεται και σίγουρα θα σας εκπλήξουν με το πόσο σοφά είναι σε αυτόν τον τομέα, παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους. Βρείτε μια αφορμή και κάντε τους δώρο έναν κουμπαρά ή ένα πορτοφόλι ή ακόμα και τον πρώτο τους καταθετικό λογαριασμό και θα σας λατρέψουν για πάντα! Αυτό το μήνα θα έχουν αυξημένο ενδιαφέρον για το διάβασμα και τις εκδρομές που μπορούν να τους προσφέρουν γνώση. Επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους θεωρούνται ιδανικές επιλογές.

 


Διδυμάκια
didimoi

Με τον Ερμή κυβερνήτης τους και την Αφροδίτη στο ζώδιο τους στις αρχές του μήνα, κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος στο πέρασμά τους. Τα Διδυμάκια είναι κάτι παραπάνω από γοητευτικά και μαγνητίζουν σχεδόν τους πάντες, είτε με την ομορφιά και τη γλυκύτητα τους, είτε με την ευστροφία και τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες. Θα είναι αρκετά τυχερά, με δωράκια να καταφτάνουν από παντού. Το μυαλό τους είναι σε εγρήγορση, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα που απορροφούν τη γνώση σα σφουγγάρια και αγοράστε τους πολλά επιμορφωτικά βιβλία σύμφωνα με την ηλικία τους.

 

Καρκινάκια
mwrokarkinos

Λίγη γκρίνια στις αρχές του μήνα υπάρχει, όχι ότι δεν την έχετε συνηθίσει, αλλά αυτές τις μέρες είναι λίγο παραπάνω. Το καλό βέβαια είναι ότι αυτή η γκρίνια θα είναι μια πολύ καλή αφορμή, αν τα ακούσετε προσεκτικά, να λυθούν θεματάκια που τα προβληματίζουν εδώ και καιρό και σιγά σιγά να ξαναχτίσετε σε καλύτερη βάση τις σχέσεις εμπιστοσύνης μέσα στην οικογένεια. Αυτή την περίοδο επίσης να θυμάστε ότι οι εκδρομές στη θάλασσα και τα μπάνια καλό είναι να βρίσκονται πρώτα πρώτα στη λίστα προτεραιοτήτων σας, αφού θα έχουν πολλαπλά οφέλη, τόσο στην υγεία τους, όσο και στην ψυχολογία τους.

 

 

Λιονταράκια
lewnΤα Λιονταράκια έχουν την τιμητική τους αυτό το μήνα καθώς στις 16 μπαίνει ο Δίας στο ζώδιό τους και τους φέρνει όλα τα καλά του δώρα για ένα χρόνο, αισιοδοξία, τύχη και αυτοπεποίθηση. Προσοχή μόνο να δείξετε αν παρατηρήστε να αυξάνονται ξαφνικά οι εγωιστικές τους τάσεις, κάτι που θα πρέπει να χειριστείτε μα πολύ διάλογο, μιας και είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν και να συνεννοηθείτε, χωρίς να σπάσουν τα νεύρα σας. Ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες του μήνα οι συγκρούσεις στο σπίτι θα είναι σε καθημερινή βάση, αν δεν βάλετε τα όρια ξεκάθαρα και από την αρχή!

 

 

Παρθενάκια
parthenosΗ αυξημένη τους κοινωνικότητα αυτή την περίοδο θα σας εκπλήξει. Θα θέλουν να περνάνε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τους φίλους τους και θα σκαρφίζονται ένα εκατομμύριο λόγους για να το επιτυγχάνουν κάθε φορά. Πολύ πιθανόν ανάμεσα στους φίλους τους να βρεθεί και κάποιος-α που θα του τραβήξει πιο πολύ το ενδιαφέρον, χωρίς όμως απαραίτητα να είναι και αμοιβαίο, όποτε υπολογίστε και κάτι κατσουφιασματάκια στα μέσα του μήνα. Γενικά πάντως, αν έχετε παρατηρήσει προβληματάκια στη συμπεριφορά τους τώρα και για όλο τον επόμενο χρόνο είναι το ιδανικό διάστημα για να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου ειδικού.

 

Ζυγάκια
zygos

Επιτέλους ο Άρης φεύγει από το ζώδιό τους, που τα ταλαιπωρούσε τους τελευταίους οκτώ μήνες. Και επιτέλους ξαναβρίσκουν την ηρεμία τους και την αισιοδοξία τους μετά τις 26 του μήνα. Σίγουρα αυτό αποφορτίζει και όλο τον εκνευρισμό που υπήρχε στο σπίτι, αν και τα αποτελέσματα θα είναι πιο φανερά από τον Αύγουστο και μετά. Στα τέλη του μήνα, αφήστε τα να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τους φίλους τους και δώστε τους ευκαιρίες να εκφράσουν τον αυθορμητισμό τους και την παιδικότητά τους μέσα από τα χόμπι τους. Ένα ταξιδάκι δε θα τα αφήσει ασυγκίνητα!

 

 Σκορπάκια

mwroskorpiosΤαξίδια, χόμπι και γνώση έχουν την τιμητική τους για το μικρό σας Σκορπιό αυτό το μήνα. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα, ό, τι ερεθίσματα τους δώσετε σχετικά με τα παραπάνω θα είναι καταλυτικά και για πολλά χρόνια μετά. Το δύσκολο που θα έχετε να χειριστείτε είναι στα τέλη του μήνα, που ο Άρης περνάει στο ζώδιό τους και τους φέρνει εντάσεις, νεύρα και τσακωμούς με τους φίλους τους, καθώς θα νιώθει ότι δεν αναγνωρίζεται η αξία του. Μείνετε όσο το δυνατόν αμέτοχοι, για να μάθει τα όριά του και να υπερασπίζεται τον εαυτό του.

 

 

Τοξοτάκια
tksotis

Το μόνο που θα θέλουν τα μικρά σας αυτό το διάστημα είναι βόλτες, εκδρομές και ταξίδια. Είναι ούτως ή άλλως στη φύση τους η περιπέτεια, αλλά για τον επόμενο ένα χρόνο αυτή τους η ανάγκη θα είναι ακόμα εντονότερη. Άλλο πεδίο που τους τραβάει την προσοχή είναι η φιλοσοφία. Κάντε μια βόλτα μαζί τους στο κοντινότερο βιβλιοπωλείο, αφήστε τα να διαλέξουν ότι τους τραβάει το ενδιαφέρον και τους κινεί την περιέργεια και επενδύστε στη γνώση. Θα τα βρείτε πολλές φορές να ταξιδεύουν νοερώς μαζί με τους ήρωες των βιβλίων τους...

 

Αιγοκεράκια
aigokerwsΔε θα λέγαμε ότι είναι ένας από τους πιο εύκολους μήνες για το μικρό σας ο φετινός Ιούλιος, καθώς οι αντιθέσεις που γίνονται από Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό τους, τους δημιουργούν συνεχόμενες ανισορροπίες στις πολύ κοντινές του σχέσεις. Ψάχνουν ακόμα να βρουν την ισορροπία μεταξύ της ατομικότητάς τους και των άλλων, για κανένα δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον για ένα παιδί. Δείξτε κατανόηση και αφήστε τα να απομονωθούν, αν το έχουν ανάγκη. Παρ’ όλα αυτά, οι εκδρομές και το διάβασμα θα είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για τα μικρά σας, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

 

 Υδροχάκια

ydroxoosΑντικρουόμενες οι τάσεις για τα μικρά σας Υδροχάκια τον Ιούλιο. Από τη μια θα έχουν όρεξη για παιχνίδι, αλλά από την άλλη θα εκνευρίζονται με το παραμικρό με τους φίλους τους. Από τη μια θα έχουν έμπνευση και ανάγκη να εκφραστούν και από την άλλη θα νιώθουν ότι δε βρίσκουν την ανταπόκριση που επιθυμούν και θα απογοητεύονται. Για να ηρεμήσουν βοηθήστε τα να εκφράσουν με κάθε τρόπο τις πρωτότυπες ιδέες τους, όσο και να σας φαίνονται περίεργες, είναι μονόδρομος για να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτό το αντικρουόμενο διάστημα.

 

 

Ιχθάκια
ixtheisΚάτι συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στις αρχές του μήνα θα περάσουν χωρίς πολλές πολλές δυσκολίες. Ταξίδια, παιχνίδια, η επαφή με τη θάλασσα, η ζωγραφική και ο χορός δε τα αφήνουν ποτέ ασυγκίνητα. Για αυτό τώρα στις διακοπές τους και με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό τους που κάνει ευνοϊκές όψεις με Ήλιο, Κρόνο, Πλούτωνα, Ερμή και Αφροδίτη, έχουν ακόμα περισσότερο ανάγκη τα παραπάνω. Μη τους τα στερήσετε για κανένα λόγο, γιατί η γκρίνια θα γίνει καθημερινός σας σύντροφος για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, αφού δε θα έχουν άλλο τρόπο να εκφράσουν τις ανάγκες τους και τα συναισθήματά τους…

 


Αναστασία Φραγκιά
Σύμβουλος Αστρολογίας
Απόφοιτος της Mayo School of Astrology
Επικοινωνία: 2821303419
Ε-mail: fragiat@yahoo.gr

FINALSTAVROI