Καλωσορίσατε στον κόσμο που ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για τις μαμαδες!

Καλωσορίσατε στον κόσμο που ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για τις μαμαδες!

Μαμά. Μια λέξη με τόσες διαφορετικές λειτουργίες.

Η μαμά φροντίζει για το φαγητό, η μαμά δουλεύει, η μαμά κάνει μπάνιο το παιδί, η μαμά βοηθάει στα μαθήματα, η μαμά κάνει δουλειές στο σπίτι, η μαμά, η μαμά, η μαμά….θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό της.
Όχι πολύ… δέκα λεπτά ηρεμίας αρκούν.

Πως λοιπόν μπορούμε να κερδίσουμε αυτά τα λίγα λεπτά κάθε μέρα;

Πώς θα σας φαινόταν αν μια ιστοσελίδα ήταν αρκετή για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή, να βρείτε συνταγές για κάθε γούστο, τις οποίες προτείνουν αγαπημένοι σεφ, ώστε να χαρίσετε στον εαυτό σας και σε όσους νοιάζεστε αλμυρές, αλλά και γλυκές γευστικές απολαύσεις (μειώνεται ο πονοκέφαλος του τι θα μαγειρέψετε αύριο… εκτιμώμενος κερδισμένος χρόνος – 10 λεπτά ), να εκτυπώσετε εκπτωτικά κουπόνια για τα αγαπημένα σας προϊόντα, απολαμβάνοντάς τα σε προνομιακές τιμές (μειώνεται το άγχος για τα χρήματα που φεύγουν στο σούπερ μάρκετ – οφέλη μείωσης του άγχους: ανεκτίμητα) και τέλος να μπορείτε να ενημερωθείτε για μια ποικιλία θεμάτων που αφορούν στην ισορροπημένη διατροφή, στην υγεία, στην πρόληψη και στην ευεξία (οφέλη: ποιότητα ζωής)!

Φτιάξτε ένα ζεστό καφέ, επισκεφτείτε τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του www.NestleNoiazomai.gr και περιτριγυρίστε ηλεκτρονικά όλες τις κατηγορίες χαλαρώνοντας.

Τα ενεργά μέλη του  έχουν τη δυνατότητα να συλλέγουν και να εξαργυρώνουν πόντους, να απολαμβάνουν δώρα και προσφορές, αλλά και να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Για το ξεκίνημα σου, στο πρόγραμμα του nestlenoiazomai.gr η Nestlé σε επιβραβεύει κάνοντάς σου δώρο 150 πόντους για να ξεκινήσεις την δική σου συλλογή πόντων.

Οι πόντοι σου, θα πολλαπλασιάζονται κάθε φορά που θα "νοιάζεσαι", δηλαδή κάθε φορά που θα επιλέγεις να λάβεις μέρος στις ενέργειες μας οι οποίες θα σου εξασφαλίζουν νέους πόντους.
Μόλις γίνετε μέλη της ομάδας του Νοιάzομαι θα μπορείτε να εξαργυρώνετε τους πόντους σας δημιουργώντας επιπλέον εκπτωτικά κουπόνια για τα προιόντα που εσείς προτιμάτε!

noiazomai1

Με αφορμή την έναρξη του νέου site η Νestlé Ελλάς δημιούργησε και ένα πρωτότυπο web video που ενημερώνει για μια σειρά από αξιόλογες πρωτοβουλίες με στόχο τη Δημιουργία Αμοιβαίου Οφέλους.

Χρησιμοποιώντας το σύμβολο ενός πουλιού λοιπόν, η Nestlé σας καλεί σε μια... «πτήση» λίγων λεπτών πάνω από έναν κόσμο κινουμένων σχεδίων, όπου μέσα από γεγονότα και αριθμούς, γίνεται ο απολογισμός όλου του κοινωνικού της έργου για το 2015.

Το video είναι διαθέσιμο μέσα από το www.NestleNoiazomai.gr καθώς και την επίσημη σελίδα της Nestlé στο Facebook & στο YouTube.

Ας ανακαλύψουμε λοιπόν το νέο www.nestlenoiazomai.gr και μαζί με αυτό έναν κόσμο που... νοιάζεται!

Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο, επενδύστε το σε στιγμές που μένουν, σε αγκαλιές που χαλαρώνουν, σε ιστοσελίδες που προσφέρουν, σε ανθρώπους που νοιάζονται.