kilia xalarosi

Καθηγήτρια γιόγκα ποστάρει τη κοιλιά της χωρίς κόμπλεξ

...στο Instagram -«Αγαπήστε το σώμα σας».

Καθηγήτρια γιόγκα ποστάρει τη χαλαρή κοιλιά της στο Instagram -«Αγαπήστε το σώμα σας».

Τα σημάδια της εγκυμοσύνης, ακόμη και μετά το πέρασμα χρόνων, παραμένουν ανεξίτηλα στα σώματα κάποιων γυναικών. 

Μα θα είναι τα κιλά, μα θα είναι η χαλάρωση, οι ραγάδες και οι τομές, κάποια σημάδια δεν φεύγουν ποτέ. 

Και μπορεί όλο και περισσότερες γυναίκες, με μπροστάρισες κάποιες επώνυμες -οι οποίες παρακινούν και αποτελούν παράδειγμα- να μην έχουν κανένα άγχος για το σώμα τους και να επιδεικνύουν με περηφάνια, σε κάθε ευκαιρία, τα σημάδια της εγκυμοσύνης τους, δεν παύουν όμως να  υπάρχουν και κάποιες γυναίκες που αδυνατούν να συμφιλιωθούν με το σώμα τους μετά τον ερχομό του παιδιού τους. 

Ισως για αυτές τις γυναίκες, άλλες, που το έχουν «δουλέψει» περισσότερο με τον εαυτό τους, όταν τους δίνεται η ευκαιρία θα κάνουν την προσπάθεία τους για την απενεχοποίηση των «σημαδιών». 

Κάτι τέτοιο θέλησε να κάνει, με μια πολύ δυνατή φωτογραφία, και η Σαμπρίνα Εουελ. 

Εκπαιδεύτρια γιόγκα, η Εουελ, ασχολείται καθημερινά με το πνεύμα και το σώμα της. Ωστόσο, επί 20 ολόκληρα χρόνια μισούσε το κορμί της γιατί δεν ήταν όπως πριν την εγκυμοσύνη. Η συμφιλίωση, όμως, επήλθε. Η Εουελ έμαθε ότι το σώμα της δεν είναι «αποσκευή». Αντιθέτως είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είναι περήφανη, και ας μην είναι τέλειο. 

Μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια η εκπαιδεύτρια γιόγκα και μητέρα δυο παιδιών... διαλογίστηκε πολλές φορές πάνω από τις «πιέτες» που έκανε το δέρμα της στην κοιλιά, έκανε πολύ γυμναστική, ακολούθησε κάθε απίστευτο και μη γιατροσόφι και ναι, πολλές φορές ένιωσε ντροπή για το σώμα της αλλά και για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να το επαναφέρει στην κατάσταση που ήταν πριν μείνει έγκυος. 

Κατάφερε, ωστόσο, να βρει τον εαυτό της και τώρα θέλει να μεταφέρει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες εκείνες που δεν μπορούν να διακρίνουν την ομορφιά του κορμιού τους. 

«Δεν περιμένω οι κοινωνικές νόρμες να καθορίσουν ποια στο διάολο είμαι. Δεν απολογούμαι σε κανέναν όταν φοράω το μπικίνι μου», λέει σήμερα η Εουελ ποστάροντας και μια φωτογραφία της, την οποία είχε βγάλει ο σύζυγός της χρόνια πριν. Επί χρόνια την έκρυβε και δεν ήθελε να την βλέπει. Τώρα το ζευγάρι θέλησε να μοιραστεί αυτή την τόσο δυνατή εικόνα στα social media για να βοηθήσει και άλλες γυναίκες να αγκαλιάσουν τις αλλαγές των σωμάτων τους. «Γ@@@@ τις φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες σας, ότι και να λέτε δεν με ακουμπά», σημείωσε στη λεζάντα. 
 
Διαβάστε περισσότερα: bovary.gr
 
 

Why be ashamed? A life grew inside of you that gives humanity hope of change. You felt things that I as a man will never understand. Even when you first held your baby girl or boy it was nothing similar to when they lay in their father's hands. Your body changed and so did you. It became a look into the past of what you went through. You grew mentally and emotionally and your spirit was taken to places you didn't think it would ever go. Your breasts may sit differently. Your ass may not be as thick as it once was. But why should it be when you gave so much of yourself to help all of us. A sacrifice of sorts if you choose to see it that way. But to me your body now is exactly how it's supposed to be. So don't be ashamed. Don't hide your changes from the world that you and your sisters helped create. Be proud of your story. Be proud of your lines. Be proud of who you've chosen to be.. . . Muse: @sereneradianceyoga Photo by @expressionsuntold___ #blacklove #sapiosexual #expressionsuntold #mothers

A post shared by @expressionsuntold___ on