Μάνα τρυπούσε με βελόνες το μωρό της για να φέρει πίσω τον άντρα της

Μάνα τρυπούσε με βελόνες το μωρό της για να φέρει πίσω τον άντρα της

Σε οκτώ χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μια 27χρονη γυναίκα στο Τατζικιστάν επειδή γέμισε το κορμάκι του γιου της μεταλλικές βελόνες. Μέσα στο σώμα του 9 μηνών μωρού βρέθηκαν 10 βελόνες και η μητέρα καταδικάστηκε για την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στον μικρούλη Μουντασίρ Καρίμοφ.

Τρυπούσε το σώμα του μωρού για να γυρίσει ο άντρας της σπίτι

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 27χρονη έχωνε βελόνες στο σώμα του παιδιού σε ένα τελετουργικό με σκοπό να κάνει τον άνδρα της που είναι μετανάστης στη Ρωσία να επιστρέψει σπίτι. Ο μικρούλης νοσηλεύτηκε το προηγούμενο καλοκαίρι όταν ένας συγγενής ανακάλυψε μια βελόνα μέσα στο στόμα του. Το εννιά μηνών βρέφος υπεβλήθη σε ακτίνες και εντοπίστηκαν 10 βελόνες.

Χειρουργείο για να αφαιρέσουν 10 βελόνες!

Οι γιατροί προχώρησαν σε αρκετές επεμβάσεις προκειμένου να αφαιρέσουν τα μεταλλικά αντικείμενα από το βρέφος, που έφερε βελόνες σε κρανίο, μύτη, λαιμό, στήθος και πόδια. Όπως ανέφερε νοσοκομειακή πηγή, κάποιες από τις βελόνες είχαν σκουριάσει μέσα στο κορμάκι του όπου βρίσκονταν για περισσότερους από 3 μήνες. Αμέσως μετά το περιστατικό η μητέρα τέθηκε υπό κράτηση και παραδέχθηκε τις πράξεις της αποκαλύπτοντας και τον λόγο.

Μετά την καταδικαστική απόφαση η γυναίκα μπορεί να κάνει έφεση μέσα στις επόμενες 10 ημέρες. Ωστόσο, εκείνη αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας ότι αναγκάστηκε να ομολογήσει επειδή η αστυνομία της άσκησε πίεση. Ο μικρός υπεβλήθη στις αντίστοιχες επεμβάσεις και πλέον φαίνεται αν αναρρώνει πλήρως.

Πηγή: Daily Mail - enikos.gr