Μάσκα μαλλιών με λάδι καρύδας

Μάσκα μαλλιών με λάδι καρύδας

Αν ψάχνετε τρόπους να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας χωρίς να ξοδέψετε αρκετά χρήματα τότε το λάδι καρύδας θα γίνει ο νέος σας spa therapist.

Πρόσφατα ήμουν σπίτι και με “είχαν πιάσει μαμούνια” να κάνω beauté. Στο σημείο αυτό να σας πω ότι μεγαλώνοντας, εκεί στην περίοδο της εφηβείας έκανα “σπα” μία φορά την εβδομάδα με υλικά που έβρισκα στην κουζίνα μας. Μεγαλώνοντας όμως άρχισα να αγοράζω προϊόντα που ενδείκνυνται για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις που είχα. Έλα μου όμως που καμιά φορά τα προϊόντα του εμπορίου είτε κοστίζουν περισσότερα από αυτά που θες να ξοδέψεις, είτε αισθάνεσαι πως οκ! δεν έκαναν και κάτι μαγικό που να αξίζει την υπέρογκη τιμή τους. Ε, κάπως έτσι άρχισα να επιστρέφω μία στις τόσες στην εφηβική ρουτίνα μου χρησιμοποιόντας υλικά που βρίσκω στην κουζίνα μου.

Γιατί “αγαπώ” το λάδι καρύδας

Η πιο πρόσφατη αγάπη μου που μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι σε εμένα έχει αισθητά αποτελέσματα είναι το λάδι καρύδας. Το λάδι καρύδας είναι γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ό, τι καλύτερο δηλαδή για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών σου. Δεν είναι τυχαίο που το ινδικό όνομα του κοκκοφοίνικα σημαίνει «το Δέντρο της Ζωής».

πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια αλλά και τις οδηγίες για τη μάσκα μαλλιών με λάδι καρύδας.