«Μου έδωσες αιτία για να ζήσω»

«Μου έδωσες αιτία για να ζήσω»

Μέλλουσα μητέρα που παγιδεύτηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, στη διάρκεια της βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας γράφει μία υπέροχη επιστολή στο αγέννητο, 16 εβδομάδων μωρό της.

Η Sneha Mehta και ο σύζυγός της Sameep είχαν μόλις προσγειωθεί στη βελγική πρωτεύουσα μετά από ένα ταξίδι στο Ντουμπάι, όταν οι τεράστιες εκρήξεις που προκάλεσαν οι βομβιστές του ISIS συγκλόνισαν τον τερματικό σταθμό.

Τμήματα της οροφής έπεφταν επάνω τους καθώς έτρεχαν έξω από το αεροδρόμιο όπου πήραν ένα ταξί και πήγαν στο νοσοκομείο.

vrikselles mama

Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου η Sneha, 28 ετών φοβήθηκε ότι ο σύζυγός της το αγέννητο παιδάκι τους θα πέθαιναν, όμως όπως έτρεξαν προς τη σωτηρία βεβαιώθηκε ότι δεν θα πεθάνουν και έπαψε να φοβάται όπως δήλωσε αργότερα στο CNN.
Στο νοσοκομείο ο υπέρηχος έδειξε ότι το μωράκι της ήταν καλά και μάλιστα φάνηκε να πιπιλά τον αντίχειρα του.

Η Sneha έγραψε ένα υπέροχο τρυφερό γράμμα στο αγέννητο μωρό της:

«Γεια σου γλυκό μου.
Όταν ήσουν 16 εβδομάδων, ο μπαμπάς και η μαμά βρέθηκαν σε μία βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.
Και δεν έχει σημασία που βρίσκεται η ανθρωπότητα σήμερα, θα ήθελα απλά να σου πω ότι η ζωή είναι ένα θαυμάσιο πράγμα και ο κόσμος είναι πραγματικά γεμάτος από αξιόλογους ανθρώπους.
Δεν έδωσες μόνο στη μαμά και τον μπαμπά, πίστη και αιτία για να ζήσουν, μας έδωσες επίγνωση και την παρουσία του νου όπως ποτέ πριν.
Ένιωσα πιο ζωντανή από ποτέ, και ήξερα ότι έπρεπε να σε προστατεύσω, έτσι ήμουν ήρεμη, συγκεντρωμένη και απολύτως σίγουρη ότι θα ζούσαμε.

Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο και είδαμε ότι ήσουν ήρεμος και πιπιλούσες τον αντίχειρά σου, και έκανες τα ακροβατικά σου, όλη η δυσπιστία, το μίσος και η αγωνία για την τρομοκρατική επίθεση εξατμίστηκαν.
Ελπίζω με όλη μου την καρδιά ότι θα γεννηθείς σε ένα καλύτερο κόσμο και αν όχι, θα κάνεις ότι είναι δυνατόν για να γίνει καλύτερος.
Είσαι αναμφίβολα πολύτιμος για μας και έγινες ήδη ήρωας σήμερα. Πιστεύω ότι ο κόσμος σου έστειλε τόση αγάπη και ελπίδα, οφείλεις να ανταποδώσεις αυτή την καλοσύνη.»

Μιλώντας στο CNN η Sneha περιέγραψε τις τρομερές σκηνές καθώς προσπαθούσαν να ξεφύγουν από το κτίριο.

Είπε: «Δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα προς ποια κατεύθυνση να τρέξουμε. Ήταν ένα φρικτό γεγονός, αλλά ο κόσμος εξακολουθεί σε μεγάλο βαθμό να είναι όμορφος».

Πηγή: MailOnline