Σαρλιζ Θερόν: "το παιδί μου είναι τελικά κορίτσι"

Σαρλιζ Θερόν: "το παιδί μου είναι τελικά κορίτσι"

Με τεράστιο ενδιαφέρον διαβάσαμε τη συνέντευξη που παραχώρησε η Σαρλίζ Θερόν στην Daily Mail. Στη συνέντευξη αυτή μίλησε για τον υιοθετημένο γιό της τον Τζάκσον, ο οποίος δεν ειναι αγόρι αλλά κορίτσι. 

Το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με το παιδί ντυμένο με φουστάνια και αμέτρητες αγενείς σε πολλές περιπτώσεις φημολογίες. 

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το θέμα λέγοντας:

«Ναι, κι εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: "Δεν είμαι αγόρι". Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, σαν κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να ανθίζουν στη ζωη. Γεννήθηκαν αυτές που είναι, και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς να εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Η δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν να γίνουν. Θα κάνω κάθε τι που περνάει από το χέρι μου ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο», απάντησε η Θερόν σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου της Daily Mail.

σαρλιζ θερόν

H γοητευτική σταρ δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει «εκπτώσεις» και «συμβιβασμούς» όσον αφορά στην ευτυχία των παιδιών της και στο να λέει την αλήθεια για αυτά. 

Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία της Σαρλίζ Θερόν - Η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε μπροστά στα μάτια της τον βίαιο αλκοολικό πατέρα της.