Σαρλίζ Θερόν: πρωταγωνίστρια σε μια ταινία για τη μητρότητα

Η νέα ταινία με τίτλο: Tully, έχει πρωταγωνίστρια την υπέροχη Σαρλίζ Θερόν και δείχνει τη μητρότητα χωρις φίλτρα ωραιότητας. 

Οι χαρές και οι αγωνίες της μητρότητας σε μία συγκινητική ιστορία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Forcus Features έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του σύγχρονο κοινωνικού δράματος Tully, που αποτελεί έναν ύμνο προς την μητρότητα.

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Jason Reitman, ενώ το σενάριο επιμελήθηκε η Diablo Cody. Ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από μία υπερφορτωμένη από την δουλειά της μητέρα, στον ρόλο της οποίας θα δούμε την Charlize Theron, η οποία γνωρίζεται με μία νταντά, την Tully (Mackenzie Davis). Αν και αρχικά υπάρχει ένας δισταγμός και μία επιφυλακτικότητα ανάμεσα στις δύο γυναίκες εντούτοις, θα αναπτύξουν ένα μοναδικό δέσιμο μεταξύ τους και θα αναθεωρήσουν πολλά πράγματα πάνω στην ιδιότητα του γονέα στην σημερινή εποχή.

Το cast της ταινίας συμπληρώνουν οι Mark Duplass και Ron Livingston. Η αυλαία για το Tully έχει δρομολογηθεί να ανοίξει όσον αφορά τις αμερικανικές αίθουσες στις 20 Απριλίου του 2018.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: