Στο νοσοκομείο με Η1Ν1 η Ελεονώρα Μελέτη, η κόρη και ο σύζυγός της

Στο νοσοκομείο με Η1Ν1 η Ελεονώρα Μελέτη, η κόρη και ο σύζυγός της

Στο νοσοκομείο έμεινε τις τελευταίες μέρες, η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με την κόρη της Αλεξάνδρα, καθώς είχαν προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1, γνωστό και ως γρίπη των χοίρων.

Πώς μεταδόθηκε ο Η1Ν1 στην οικογένεια:

Η μικρή Αλεξάνδρα εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων με σκοπό να αποκατασταθεί η υγεία της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, η μόλις 11 μηνών κόρη της ήταν εκείνη που μετέδωσε τον ιό τόσο στη μαμά της, όσο και τον μπαμπά της, Θοδωρή Μαροσούλη. Ωστόσο, το ζευγάρι ακολούθησε τη θεραπεία όλων όσοι έχουν προσβληθεί από τον Η1Ν1 και δεν αντιμετωπίζουν περαιτέρω θέμα με την υγεία τους.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο νοσοκομείο ως συνοδός της κόρης της κι όχι επειδή είναι η ίδια σοβαρά στην υγεία της. Μαμά και κόρη αναμένονται να πάρουν εξιτήριο την Τετάρτη, σύμφωνα με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Τι έγραψε για τον Η1Ν1 η Ελεονώρα στο instagram

Η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο ίνσταγκραμ μία φωτογραφία της κόρης της μέσα από το θεραπευτήριο με μία λεζάντα που έγραφε:

Το παρακάτω μήνυμα ΔΕΝ είναι ιός ( και καλά Black humor ) Σήμερα λίγο «μετά τα μεσάνυχτα» θα μαστε για τελευταίο βράδυ στο δωμάτιο 361, για το λόγο αυτό ο σταθμός θα βάλει επανάληψη της εκπομπης μας καθως Είναι η πρώτη φορά που δεν καταφέρνω να παραδώσω επεισόδιο κάτι που ο @alphatv σεβάστηκε απόλυτα λόγω των συνθηκών κ τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Από αύριο όμως επιστρέφουμε σπίτι κ το βράδυ της Τετάρτης θα έχει καινούργιες συνεντεύξεις πρώτης προβολής. Θα ήθελα να σας εκφράσω ξανά την αγάπη μου για τα μηνύματα σας. Είναι συγκλονιστικό να διαβάζεις ευχές κ να δέχεσαι ενδιαφέρον κ ενέργεια από ανθρώπους με τους οποίους δεν Γνωριζόμαστε προσωπικά! Περισσότερα από 3,500 μηνύματα τυφεροτητας κ ζεστασιάς δέχτηκε το αλεξανδρακι απ όλους εσάς ως απαντήση στο χθεσινό story... κατανοείτε πως μεχρι να απαντήσω σε όλα η Αλεξάνδρα θα... «πάει φαντάρος» που λέει κ ο λαός! Θέλω ωστόσο ο καθένας από εσάς που μας αφιέρωσε λίγο από το χρόνο του για να μας έκφρασει τη σκέψη του, να δεχτεί ως μια προσωπική προς αυτόν, δίκη μου αναφορά, το μήνυμα αυτό. Μπορεί για κάποιους να ακουστεί γραφικό, αλλά για μένα που βοηθήθηκα πολύ από τα λόγια που διάβασα, τις μέρες αυτές, είναι σημαντικο να πω για μια φορά ακόμα ένα εκ βαθέων «ευχαριστώ». ❤️❤️❤️#thankyou #babyalexandra

Τα συμπτώματα του Η1Ν1 που αισθάνθηκε η παρουσιάστρια:

Η παρουσιάστρια φέρεται να παρουσίασε ορισμένα από τα συμπτώματα του ιού όπως ο έντονος πυρετός. Στη λίστα ππου ακολουθεί σας υπενθυμίζουμε ορισμένα από τα συμπτώματα του Η1Ν1:

  • πυρετός (να σημειωθεί πως δεν παρουσιάζουν συμπτώματα πυρετού όλοι οι ασθενείς με H1N1)
  • βήχας
  • πονόλαιμος
  • συνάχι ή μπούκωμα
  • πόνοι στο σώμα
  • πονοκέφαλος
  • ρίγη
  • κόπωση
  • διάρροια και εμετοί