7 μοναδικοί, διασκεδαστικοί τρόποι για να ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας!

7 μοναδικοί, διασκεδαστικοί τρόποι για να ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας!

Δεν υπάρχει τίποτε πιο συναρπαστικό από το να ανακαλύψετε ότι είστε έγκυος. Ο τρόπος που θα το ανακοινώσετε στους γνωστούς σας αλλά και στην οικογένειά σας μπορεί να σας προκαλεί άγχος. Μην το βλέπετε έτσι! Μπορείτε να ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας με διασκεδαστικό τρόπο που σίγουρα θα μείνει σε όλους αξέχαστος!

1. Οργανώστε ένα δείπνο ή barbecue με θέμα το «μωρό»

Καλέστε τους φίλους και την οικογένεια σας. Ετοιμάστε το δείπνο σας με «μικρά μπριζολάκια, μικρά καρότα και πατάτες, μικρά λαχανικά και καλαμπόκι» και για επιδόρπιο, σκεφτείτε κέικ σε «μικρό» μέγεθος ή cupcakes! Περιμένετε να δείτε ποιος θα το καταλάβει πρώτος!

2. Στείλτε ένα πακέτο.

Εάν έχετε μέλη της οικογένειας που μένουν μακριά, ετοιμάστε ένα μεγάλο πακέτο και στείλτε το. Μπορείτε να βάλετε μέσα μια φορμίτσα ή ένα t-shirt που να λέει «Η καλύτερη γιαγιά του κόσμου» ή «Ο καλύτερος θείος του κόσμου».

3. Έκπληξη Νο 1.

Μόλις έχετε επιστρέψει από τις διακοπές σας και θέλετε να μοιραστείτε τα χαρμόσυνα νέα με τους δικούς σας; Οργανώστε ένα όμορφο απόγευμα στο σπίτι σας, ετοιμάστε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε να δείξετε και αφήστε τελευταία το υπερηχογράφημα που πιστοποιεί την εγκυμοσύνη σας. Να είστε βέβαιες ότι θα ξετρελαθούν όλοι από τη χαρά τους.

4. Έκπληξη Νo 2.

Έχετε πάει σε μία οικογενειακή συγκέντρωση και είναι η στιγμή που θα βγάλετε όλοι μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία. Συνεννοηθείτε με τον φωτογράφο και ακριβώς τη στιγμή της φωτογράφησης, πείτε του να φωνάξει «χαμογελάστε, η (το όνομά σας) είναι έγκυος»! Όχι μόνο θα έχετε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στους δικούς σας, αλλά θα έχετε και μία ωραία ανάμνηση από την έκπληκτη έκφραση στα πρόσωπά τους.

5. Συγχαρείτε τους παππούδες.

Στείλτε τους μία κάρτα που να γράφει «συγχαρητήρια» στο εξώφυλλο. Θα την ανοίξουν γεμάτοι περιέργεια και θα διαβάσουν ότι το εγγονάκι τους έρχεται!

6. Χρησιμοποιείστε το stick του τεστ εγκυμοσύνης.

Μόλις κάνατε το τεστ εγκυμοσύνης και είναι θετικό. Αν είναι Χριστούγεννα, τυλίξτε το και βάλτε το κάτω από το δένδρο σαν δώρο για τον μέλλοντα μπαμπά.

7. Φτιάξτε ένα κέικ.

Αν σας αρέσει να φτιάχνετε γλυκά, μπορείτε να ψήσετε ένα κέικ ή κουλουράκια ή μπισκότα και επάνω να γράψετε «σε 8 μήνες…». ‘Η «θα χρειαστούμε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο» αν το γλυκό είναι για τον μπαμπά.

Δοκιμάστε όποια ιδέα σας αρέσει. Η ανακοίνωση του υπέροχου αυτού νέου θα γίνει ακόμη πιο διασκεδαστική.