Αγίου Βαλεντίνου: 10 ρομαντικές προτάσεις για ερωτευμένους και όχι μόνο (Μέρος 2ο)

Αγίου Βαλεντίνου: 10 ρομαντικές προτάσεις για ερωτευμένους και όχι μόνο (Μέρος 2ο)

Συνεχίζουμε τις προστάσεις για να πείτε «Σ’ αγαπώ» στο/στη σύζυγό σας με διαφορετικό τρόπο την πιο ερωτική μέρα του χρόνου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

  1. Γιορτάστε αυτή τη μέρα μαζί με όλη την οικογένεια. Αγοράστε έτοιμο φαγητό και απολαύστε το όλοι μαζί στο σαλόνι. Δώστε στα παιδιά να καταλάβουν την αξία της οικογένειας και της αγάπης.
  2. Κάντε μια ρομαντική βόλτα με το σύντροφό σας και δείτε μια ρομαντική ταινία.
  3. Αν αυτή τη μέρα πρέπει να την περάσετε μακριά ο ένας από τον άλλο, κάντε του μια έκπληξη και στείλτε του ένα δώρο.
  4. Ετοιμάστε ένα γεύμα που να λέει από μόνο του «Σ’ αγαπώ». Σχηματίστε με μια σάλτσα μια καρδιά στο πιάτο του, φτιάξτε μια τάρτα σε σχήμα καρδιάς , διακοσμήστε με κεριά, ροδοπέταλα, κόκκινες χαρτοπετσέτες και ό, τι άλλο σκεφτείτε.
  5. «Κρύψτε» καρδούλες από σοκολάτα ή καραμέλα σε διάφορα μέρη όπως στα παπούτσια, στο παλτό, στην τσάντα, στο αυτοκίνητο της συζύγου σας κ.α. Σίγουρα δε θα μπορέσει να το ξεχάσει ποτέ.
  6. Πηγαίνετε στο γραφείο του συζύγου σας, πριν την ώρα του μεσημεριανού και τηλεφωνήστε να τον ενημερώσετε ότι θα φάτε μαζί το μεσημεριανό σας. Πηγαίνετε σε ένα ωραίο, κοντινό μαγαζάκι. Φροντίστε να έχετε ντυθεί πολύ όμορφα και πείτε του ότι νιώθετε πολύ τυχερή που είσαστε μαζί. Μην παραλείψετε να του υποσχεθείτε ότι τον περιμένει μια σέξυ βραδιά όταν γυρίσει από το γραφείο.
  7. Πάρτε άδεια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και κάντε έκπληξη στη σύζυγό σας. Απολαύστε το πρωινό σας και πηγαίνετε μαζί για χαλαρωτικό μασάζ.
  8. Γράψτε ένα ποίημα ή ένα τραγούδι για τη σύζυγό σας.
  9. Σε μικρές κάρτες, γράψτε όλα αυτά που αγαπάτε στο σύντροφό σας και τοποθετήστε τα σε ένα άλμπουμ μαζί με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.
  10. Βρείτε 14 λόγους που αγαπάτε τη σύντροφό σας και γράψτε τους σε ένα χαρτί. Υπολογίστε το χρόνο που θα λείπει από το σπίτι και κατά τη διάρκεια της ημέρας, στέλνετε του μηνύματα με ένα λόγο κάθε φορά.

Απολαύστε όσο μπορείτε αυτή τη μέρα.

Να θυμάστε πως η αγάπη είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζετε κάθε μέρα και όχι μόνο του Αγίου Βαλεντίνου.

Δείξτε την αγάπη σας στα κοντινά σας πρόσωπα όλες τις μέρες του χρόνου.