Είσαι μαμά; 6 λόγοι για να συναντάς τις φίλες σου πιο συχνά

Πολλές μαμάδες όταν έρχεται το μωράκι τους στη ζωή τους απομακρύνονται από τις φίλες τους. Νιώθουν ότι δεν περισσεύει χρόνος για να αφιερώσουν στον εαυτό τους και να βγουν. Το να βρίσκεις χρόνο να συναντάς τις φίλες σου όμως σου κάνει καλό και η καλή σου διάθεση θα βγει και στην οικογένεια σου.

6 λόγοι για να συναντάς τις φίλες σου πιο συχνά:

1. Σε βοηθούν να αποφορτιζεσαι.

Πονεμένες θηλές; Δείτε πως θα κάνετε ανώδυνο τον θηλασμό

Μετά την εγκυμοσύνη έρχεται η ώρα για τον θηλασμό! Αν αντιμετωπίζετε πόνους κατά την διάρκεια του θηλασμού τότε στο βίντεο που ακολουθεί θα "ανακουφιστείτε". Δείτε 3 κινήσεις οι οποίες αρκούν για να μην ξαναπονέσει ποτέ ο θηλασμός και θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις πληγωμένες θηλές.

Νέα μαμά; 6 τρόποι για να φροντίσεις τον εαυτό σου

Mόλις έγινες μαμά και πολλοί σου είπαν πολλά κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Για τους εννέα μήνες που θα περάσουν, για τον τοκετό, για το πώς “πρέπει” να νιώθεις σε κάθε φάση. Αλήθεια, πάει ποτέ μαζί το “πρέπει” με το “νιώθω”;  Τώρα που ήρθε στον κόσμο το μωράκι σου όλος αυτός ο θόρυβος δεν θα σωπάσει.

6 tips για να νιώσεις καλύτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη είναι μια εμπειρία γεμάτη συναισθήματα. Αν και πολλοί πιστεύουν ότι είναι η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας, οι μέλλουσες μανούλες δεν νιώθουν πάντα χαρούμενες.

Vbac -Ποιες μανούλες μπορούν να γεννήσουν φυσιολογικά μετά από καισαρική;

Διανύουμε μία εποχή, εδώ και 2 δεκαετίες, όπου η μαιευτική έχει γίνει ακόμη μία χειρουργική ειδικότητα. Το συμπέρασμα αυτό ενισχύεται με το ποσοστό των καισαρικών να έχει εκτοξευθεί στο 70%. Τι έχει αλλάξει λοιπόν και γιατί;

Δεν είναι οι γυναίκες που σταμάτησαν να μπορούν να γεννήσουν φυσιολογικά, ούτε φταίει ότι ο φυσιολογικός τοκετός έχει αποδειχθεί λιγότερο ασφαλής από ότι στο παρελθόν.

Εγγραφή στο RSS - εγκυμοσύνη