Έτοιμοι για διακοπές!!!

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε ήρθε!

Φεύγουμε διακοπές!

Και τι διακοπές... μετά από 3 χρόνια πηγαίνουμε ξανά σπίτι μας στην κούκλα Χίο.

Αυτή τη φορά υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δε θα πιστέψω στα λόγια των τόσων φίλων ότι θα κρατάνε τον Οδυσσέα για να βγαίνουμε, ή για να πηγαίνουν για μπάνιο και εμείς να ξεκουραζόμαστε.... Το Πάσχα στο χωριό όλοι τα ίδια λέγανε και τελικά μόνη μου ήμουν με το παιδάκι μου!

Μια αγωνία την έχω για να πω την αλήθεια.

Το σπίτι σίγουρα δε το λες children friendly καθώς για να πας από το κάθε δωμάτιο στο άλλο έχει σκαλιά .

Η Κοντορεβιθούλης  και άλλες τρομακτικές ιστορίες

Προχθές μας έφερε μια φίλη δώρο, το παραμύθι Κοντορεβιθούλης.

Είχα χρόνια να το διαβάσω και φυσικά ούτε που θυμόμουν την ιστορία.

Το βράδυ που έβαλα τον Οδυσσέα για ύπνο αποφάσισα να του διαβάσω αυτό αντί για το αγαπημένο του Ο Αρκουδάκος ταξιδεύει στο διάστημα, με το οποίο βοηθάμε τον Αρκουδάκο να πάει και να εξερευνήσει το διάστημα .... σχεδόν καθημερινά!

Μωρέ μήπως δεν ακούνε;

Προχθές είμασταν στη παιδική χαρά και πραγματικά κόντεψα να τσακωθώ με μια μαμά.

Είμαι σίγουρη ότι την άκουσα να λέξη λέξη "όχι ή σταμάτα" στο παιδάκι της τουλάχιστον 100 φορές, στη μισή ώρα που ήταν εκεί.

Σε καμία περίπτωση δε θέλω να κάνω την κουλ και την έξυπνη... προφανώς και πέρασα από αυτή τη φάση που νόμιζα πως η μόνη λέξη που έλεγα στον Οδυσσέα ήταν όχι. Ευτυχώς όμως άμεσα κατάλαβα ότι είναι λάθος! Έτσι μίλησα με τον παιδίατρο... ε, τι να κάνω με αυτόν έχω άνεση.

Σεμινάρια θηλασμού - Οι μαίες

Γράφει η Αγγελική Μπαμπαλούκα

Μπαίνοντας στον 8ο μήνα ξεκίνησα να ψάχνω συναντήσεις που γίνονται από μαίες με σκοπό την ενημέρωση για θέματα τοκετού, θηλασμού αλλά και τα βασικά τύπου πως κάνεις μπανάκι το παιδί, πως αλλάζεις πάνα κ.ο.κ

Το παιδικο δωμάτιο του Οδυσσέα (μέρος β')

Γράφει η Αγγελική Μπαμπαλούκα

Βλέποντας ο Χρήστος ότι το αποτέλεσμα της ζωγραφικής του στο δωμάτιο εντυπωσίασε τους πάντες – εκτός από τους γονείς του οι οποίοι αναρωτιόντουσαν γιατί δεν έχει γαλάζιο το δωμάτιο- αποφάσισε να συνεχίσει την προσωπική του παρέμβαση φτιάχνοντας ο ίδιος το φωτιστικό.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - mamaloo