Έξυπνα δώρα για τον Μπαμπά

Έξυπνα δώρα για τον Μπαμπά

Εντάξει δεν σας βοήθησε τη στιγμή του τοκετού, αλλά το να γίνει πατέρας είναι μία αρκετά σημαντική υπόθεση. Σκεφτείτε αυτά τα επτά δώρα – αποδείξεις της αγάπης σας που ασφαλώς θα κάνουν τη μεγάλη αυτή ημέρα, ακόμη πιο αξέχαστη. Μετά από όλη την προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλει κάθε γυναίκα στους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης της, και στη συνέχεια στην γέννηση του μωρού, ασφαλώς και θα εκτιμούσε ένα ωραίο δώρο από το σύντροφό της. Αυτό, συνήθως ένα όμορφο δακτυλίδι, είναι για να σας θυμίζει αυτή την ξεχωριστή ημέρα και την ευγνωμοσύνη του που τα καταφέρατε!

Όμως τι γίνεται με τον τύπο που όλη την ώρα που διήρκεσε ο τοκετός σας έτριβε την πλάτη και σας έδινε κουράγιο; Ασφαλώς κανένα δώρο δεν συγκρίνεται με αυτό που κρατά τώρα στην αγκαλιά του, αλλά μπορείτε και εσείς να του κάνετε ένα έξυπνο διασκεδαστικό δώρο, όπως:

Μία τσάντα

Οπωσδήποτε θα θελήσει να σας βοηθήσει στην καθημερινή φροντίδα του μωρού, αλλά βοηθήστε λίγο και εσείς διαλέγοντας μία τσάντα, χωρίς ζωάκια και λουλούδια, που μπορεί να έχει στην πλάτη του με αξιοπρέπεια χωρίς να ντρέπεται και να έχει μαζί του τις πάνες και ότι άλλο απαραίτητο για το μωρό.

Διαλέξτε ένα απλό ανδρικό σακίδιο, εφοδιασμένο με όλα τα απαραίτητα πρώτης ανάγκης, πάνες, μωρομάντηλα, πιπίλες, και ίσως ένα όμορφο μήνυμα όπως «ο Μπαμπάς μου ροκάρει»!

Gadget

Αν ο σύντροφός σας εδώ και καιρό, επιθυμούσε να αγοράσει το τελευταίο μοντέλο smartphone ή tablet, τώρα έχετε την τέλεια δικαιολογία να του το χαρίσετε. Αυτό το τελευταίας τεχνολογίας δώρο σας θα του επιτρέψει να βγάζει χιλιάδες φωτογραφίες το μωράκι σας, το πρώτο του χαμόγελο και αστεία video με τα πρώτα του βήματα, τα πρώτα του παιχνίδια. Επίσης θα μπορεί να ανεβάσει ότι θέλει στο facebook, έτσι ώστε και οι φίλοι σας ή οι συγγενείς σας που μένουν μακριά θα μπορούν να απολαμβάνουν το μωράκι σας. Και ο ίδιος θα αισθάνεται ότι συμμετέχει μαζί σας από την αρχή στην φροντίδα του μικρού σας. Βέβαια το πόση ώρα μπορεί να παίζει κάποια παιχνίδια, αυτό είναι άλλο θέμα!

Κάτι γλυκό και ανέξοδο

Προσπαθήστε να του δώσετε μία υγιή και μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης. Γράψτε του μία κάρτα ή ένα μήνυμα στον υπολογιστή, υπενθυμίζοντας του ότι είναι ο ήρωάς σας, μαγειρεύει ωραία μακαρονάδα, ξέρει να διορθώνει τη βρύση που στάζει, ξέρει ακριβώς πότε χρειάζεστε μία αγκαλιά και διαβεβαιώστε τον ότι θα είναι εξίσου καλός στα νέα πατρικά του καθήκοντα.

Αυτοκίνητο

Πολλά ζευγάρια εξετάζουν την αγορά ενός καινούργιου, πιο μεγάλου και καλύτερου αυτοκινήτου, με τη δικαιολογία της άφιξης του μωρού. Λοιπόν γιατί να μην σχεδιάσετε την αγορά αυτή σαν δώρο για το σύντροφό σας. Ακόμη και αν εσείς φροντίζετε για όλες τις λεπτομέρειες της συντήρησης του αυτοκινήτου σας, αφήστε τον να κάνει την έρευνα σχετικά με κάποιο καινούργιο μοντέλο, να κάνει τις δοκιμές οδήγησης και να αναπνεύσει τη μυρωδιά των καινούργιων καθισμάτων!  Βέβαια η τιμή της αγοράς κάνει το δώρο αυτό αρκετά ακριβό, αλλά αν μπορείτε και διαλέξτε σωστά, θα το απολαύσετε για πολλά χρόνια. Λέτε να το οδηγήσει και το μικρούλι σας;

Δώρο για την νύκτα

Ακόμη και αν εσείς σηκώνεστε τη νύκτα για να ταΐσετε και να αλλάξετε το μωρούλι σας, αυτό δεν σημαίνει ότι και ο σύντροφός σας δεν μπορεί να βοηθήσει. Χαρίστε του ένα σετ που θα τον βοηθήσει, δηλαδή θερμός με τον αγαπημένο του καφέ, μερικές μπάρες σοκολάτας, αναψυκτικά καφεινούχων ποτών και κάποια υγιεινά σνακ όπως αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς για ενέργεια, ώστε να μπορεί να μείνει ξύπνιος και να σας κάνει συντροφιά, αυτές τις λίγες, ευτυχώς, εβδομάδες μετά τη γέννηση του παιδιού.

Καλή φυσική κατάσταση

Αν ο αγαπημένος σας έχει πάρει κάποια κιλά, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, θα έχετε τουλάχιστον την δική του υποστήριξη, καθώς και οι δύο θα προσπαθείτε να απαλλαγείτε από αυτά τα επιπλέον κιλά. Χαρίστε του λοιπόν μία συνδρομή στο κοντινό σας γυμναστήριο που έχει και αίθουσα φύλαξης παιδιών, αν δεν έχετε βοήθεια από την οικογένειά σας, και πηγαίνετε μαζί τακτικά για να γυμνάζεστε.

Σοφά λόγια

Τα ράφια των βιβλιοπωλείων είναι γεμάτα με όμορφα βιβλία για την πατρότητα. Αλλά μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο πιο γλυκό και πιο προσωπικό που θα τον ενθουσιάσει χωρίς καμία αμφιβολία. Συγκεντρώστε σε ένα ωραίο άλμπουμ φωτογραφίες από το γάμο, την εγκυμοσύνης σας και το μωράκι σας, διαλέξτε φράσεις που σας άρεσαν από τα αγαπημένα σας βιβλία και δημιουργήστε ένα εξαιρετικό προσωπικό άλμπουμ που θα έχει για όλη τη ζωή του!