Γυναίκα μένει έγκυος από πρωκτικό σεξ

Γυναίκα μένει έγκυος από πρωκτικό σεξ

Ο γιατρός περιγράφει μία απίστευτη περίπτωση ασθενή της οποίας η μήτρα ήταν συνδεδεμένη με το ορθό της.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση επιδιώκει να διαλύσει τους μύθους όπως «δεν μπορείς να μείνεις έγκυος όταν στέκεσαι όρθια» ή «δεν μπορείς να μείνεις έγκυος όταν έχεις την περίοδό σου».

Αλλά μέχρι τώρα η διαπίστωση ότι «δεν μπορείς να μείνεις έγκυος με πρωκτικό σεξ» υποτίθεται ότι ήταν μία βιολογική αλήθεια.

Τώρα όμως, ένας γιατρός δηλώνει ότι αντιμετωπίζει μία γυναίκα που συνέλαβε με πρωκτικό σεξ.
Ο Dr. Brian Steixner, ουρολόγος στον Όμιλο Ουρολογίας στο Jersey, είπε ότι είδε το αδιανόητο φαινόμενο όταν ήταν φοιτητής της ιατρικής.

Διαβάστε ακόμη: Εγκυμοσύνη και φυλλικό οξύ

Εκείνη την εποχή ήταν μέλος μια ομάδας που φρόντιζε μία γυναίκα που γεννήθηκε με μια σπάνια ιατρική κατάσταση.
Γεγονός που συμβαίνει όταν πολύ νωρίς στην εγκυμοσύνη, το ορθό, η ουρήθρα και ο κόλπος αποτυγχάνουν να διαχωριστούν σε διαφορετικούς σωλήνες.

Αυτό σημαίνει ότι τα ούρα και τα κόπρανα πηγαίνουν σε ένα κοινό κανάλι που ανοίγει στο περίνεο, όπου βρίσκεται ο πρωκτός, σύμφωνα με το Great Ormond Street Hospital.
Αυτό συμβαίνει μόνο σε μία στις 50.000 γεννήσεις και συνήθως αντιμετωπίζεται με χειρουργική επέμβαση για τη δημιουργία τριών ξεχωριστών καναλιών, καθώς και δύο ανοιγμάτων, δηλαδή ένα για τον πρωκτό και ένα για τον κόλπο.

Όταν ήταν πιο νέα η γυναίκα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αλλά η διαδικασία δεν είχε επιτυχία.
Είτε από ένα λάθος των χειρούργων, ή ίσως λόγω του τρόπου που αντέδρασε το σώμα της στο τραύμα της χειρουργικής επέμβασης, σχηματίστηκε ένα συρίγγιο.

Αυτό είναι μία ανώμαλη σύνδεση μεταξύ οργάνων και στην περίπτωση της αυτό σήμαινε ότι η μήτρα συνδέθηκε με το ορθό της. Κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως το αίμα έβγαινε από τον πρωκτό της, ενώ το αιδοίο της ήταν μία αδιέξοδος.

Ο Dr. Steixner δήλωσε στο περιοδικό Men’s Health, ότι η γυναίκα είπε ότι είχε κάνει μόνο πρωκτικό σεξ πριν την εγκυμοσύνη, προφανώς επειδή δεν ήταν δυνατό να γίνει διείσδυση στον κόλπο.
«Αφού κάναμε ένα σωρό ακτίνες διαπιστώσαμε ότι έμεινε έγκυος από το πρωκτικό σεξ» δήλωσαν οι γιατροί. Και ότι φυσικά έμειναν κατάπληκτοι.

Διαβάστε ακόμη: Προκαλώ τοκετό. Τι ακριβώς είναι και πώς γινεται

Οι γιατροί αποφάσισαν ότι ο φυσιολογικός τοκετός θα ήταν ανασφαλής και ως εκ τούτου επέλεξαν την καισαρική τομή.
Παρόλο που ο Dr. Steixner δεν είδε ποτέ ξανά την ασθενή, θεωρεί ότι είναι «η μεγαλύτερη ιστορία της ζωής του»! Σαν ανέκδοτο! «Μας είπαν εντελώς ψέματα στο σχολείο στο μάθημα της υγείας»!

Πηγή www.dailymail.co.uk