Μη χειρουργική κολπική αναζωογόνηση

Μη χειρουργική κολπική αναζωογόνηση

Ο τοκετός και οι φυσικές αλλαγές λόγω γήρανσης μπορεί να επηρεάσουν τη θηλυκή ευεξία.

Ένας δύσκολος κολπικός τοκετός, οι πολλαπλές γεννήσεις και οι επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης μπορεί να προκαλέσουν σωματικές αλλαγές που ίσως «κλέψουν» από τις γυναίκες και το σύντροφό τους την αίσθηση της ευεξίας και της ευτυχίας.

Η ThermiVa είναι μία συναρπαστική μη χειρουργική συσκευή κολπικής αναζωογόνησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει να ξεπεράσει η γυναίκα πολλά προβλήματα.
Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά μέχρι στιγμής, τα δε σχόλια των ασθενών είναι απίστευτα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρούμε υποχρέωσή μας να δώσουμε σε κάθε γυναίκα που το έχει ανάγκη, ειλικρινή, σοβαρή και παρηγορητική φροντίδα και να το συνδυάσουμε με την τελευταία θεραπεία ThermiVa, δηλαδή ανανέωση του κόλπου με τη χρήση της ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων για την ήπια θέρμανση του ιστού για την αναζωογόνηση του κολλαγόνου, χωρίς ενοχλήσεις ή αργοπορία.

Πως λειτουργεί το ThermiVa.
Η συσκευή μεταφέρει με ασφάλεια τη θερμότητα μέσω ραδιοσυχνοτήτων στους πληγέντες ιστούς, δηλαδή, στην περίπτωση αυτή τους εξωτερικούς και εσωτερικούς κολπικούς ιστούς.

Δεν προκαλείται καμία βλάβη στο δέρμα καθώς η θερμότητα κατευθύνεται στο βαθύτερο στρώμα ιστού.

Οι θεραπείες ραδιοσυχνότητας έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και καιρό για τους μυς και την επούλωση των ιστών με την προώθηση παραγωγής νέου κολλαγόνου που οδηγεί στη δημιουργία πιο ήπιων και σφιχτών ιστών.

Η θεραπεία αυτή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και την μείωση των ρυτίδων.

Περισσότερες πληροφορίες : info.myquintessa.com/thermiva.