karotsi morou

Πώς να διαλέξετε το πρώτο καρότσι για το μωρό σας

Αν ψάχνετε στο διαδίκτυο για καρότσι το μόνο σίγουρο είναι πως διαβάζοντας αυτό το άρθρο έχετε ήδη κατακλυστεί από πληροφορίες. Μην αγχώνεστε!

Συμπληρώνοντας μία πρώτη λίστα με τις απαραίτητες αγορές θα δείτε πως χρειάζεστε κάθισμα αυτοκινήτου, πορτ - μπεμπέ και καρότσι! Είναι αρκετές αγορές μαζεμένες όμως δεν πρέπει να αγχώνεστε! Έχουμε ρωτήσει για εσάς μανούλες, μέλλουσες και μη και έχουμε καταλήξει στα κυριότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το πρώτο καρότσι του μωρού και επίσης, βρήκαμε μία προσφορά που θα σας «ξελαφρώσει» από τα έξοδα.

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε πώς ένα Travel System σας προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα πρακτικά αλλά και οικονομικά καθώς με μία αγορά έχετε 3 απαραίτητα αξεσουάρ για τις βόλτες με το μωρό σας.

Έχετε πορτ-μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου και καρότσι. Όλα τα εξαρτήματά του «κουμπώνουν» με άνεση στον βασικό σκελετό κάνοντας έτσι τη μετακίνησή του μωρού σας «παιχνιδάκι». Παράλληλα προσφέρετε άνεση στο μωράκι σας καθώς όταν πχ. Κοιμάται δεν χρειάζεται να το ξυπνήσετε για να το βάλετε στο καρότσι. Μπορείτε απλώς να κουμπώσετε το κάθισμα του αυτοκινήτου πάνω στον σκελετό του καροτσιού. – Σας φαίνεται ίσως απλό αλλά πιστέψτε μας όταν το μωρό σας κοιμάται, θα κινείτε γη και ουρανό για να μην ενοχλήσει κάτι τον ύπνο του.

Ας μιλήσουμε όμως για τα χαρακτηριστικά κάθε εξαρτήματος ξεχωριστά.

Το καρότσι.

Οι ρόδες και το χερούλι ενός καροτσιού πρέπει να σας κάνουν την «οδήγηση» εύκολη. Το χερούλι είναι καλύτερα να είναι ενιαίο και οι πιο άνετες ρόδες είναι οι μονές, καθώς «μανουβράρονται» πιο εύκολα και κάνουν τη βόλτα σας ήρεμη, χωρίς πολλές αναταράξεις. Τιπ: Υπάρχουν εξαρτήματα για τα ενιαία χερούλια που επιτρέπουν να τοποθετήσετε με ασφάλεια ορισμένες σακούλες. Εννοείται βέβαια πως όση ασφάλεια κι αν προσφέρουν δεν πρέπει να υπερφορτώνουμε το καρότσι γιατί πάντοτε υπάρχει κίνδυνος να αναποδογυρίσει.

Μην αγοράσετε βαρύ καρότσι. Ψάξτε στα λεπτομερή χαρακτηριστικά της κάθε επιλογής τα κιλά και επιλέξτε το πιο ελαφρύ. Πιστέψτε μας όταν θα έρθει η ώρα να το ανεβάσετε σε σκαλοπάτια θα μας θυμηθείτε!

Αγοράστε ένα καρότσι που κλείνει εύκολα και χωράει άνετα μέσα στο αυτοκίνητό σας. Όσο πιο μικρό είναι όταν κλείνει τόσο καλύτερα! Εξίσου σημαντικό είναι να μπορείτε να κλείσετε το καρότσι ΧΩΡΙΣ τη βοήθεια ενός τρίτου. Αυτό το κλείσιμο τύπου «ομπρέλα» πρέπει να καταλαμβάνει τον μικρό δυνατό χώρο στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας και σας δίνει την άνεση του να το ανοίγετε και να το κλείνετε μόνες σας, ακόμη και με ένα χέρι ελεύθερο!

Τέλος, είναι σημαντικό να έχει αναστρέψιμο κάθισμα που εύκολα θα κοιτάει μπροστά αλλά και προς εσάς. Έτσι, αναλόγως με την ηλικία και τις ανάγκες του δικού σας μωρού, θα το τοποθετείτε είτε με φορά προς εσάς είτε με φορά προς το δρόμο.

Το πορτ-μπεμπέ.

Πέρα από την βόλτα για τους πρώτους μήνες, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να κοιμίζετε εκεί το μωρό σας, ακόμη και να το έχετε δίπλα σας όταν είσαστε στο κρεβάτι ή οπουδήποτε αλλού βρίσκεστε, χωρίς να του στερείτε τον ύπνο και την άνεσή του.

Σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξετε είναι το στρώμα του. Αν το πορτ-μπεμπέ έχει ένα καλό στρώμα τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με περισσή άνεση ως το κρεβατάκι του! Το νεογέννητο, αν δεν το γνωρίζετε ήδη, είναι προτιμότερο να το κοιμίζετε σε μικρό χώρο (πχ καλαθούνα πορτ-μπεμπε), μιας και αισθάνονται έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το κάθισμα αυτοκινήτου.

Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι ένα εξίσου σημαντικό αξεσουάρ. Καταρχήν, το νεογέννητο απευθείας με την έξοδο από το μαιευτήριό σας πρέπει να το βάλετε σε κάθισμα αυτοκινήτου για να πάτε σπίτι. Έπειτα, από την πρώτη αυτή βόλτα, το κάθισμα αυτοκινήτου σας είναι απαραίτητο σε κάθε σας έξοδο. Βέβαια, η μεταφορά του μωρού σας στο αυτοκίνητο είναι δυνατή και με το πορτ-μπεμπέ με τη χρήση του κατάλληλου συστήματος δεσίματος στο αυτοκίνητο Kit-Auto.

Και τώρα η προσφορά που θα σας «χαλαρώσει» από τα έξοδα που συνεχώς προστίθενται στην προετοιμασία για να έρθει το μωράκι σας.

Αν επισκεφτείτε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα βρεφικών ειδών από την 1η έως την 31η Ιουλίου ζητήστε τους πλήρως καταρτισμένους υπαλλήλους να σας ενημερώσουν για τα συστήματα μεταφοράς Inglesina και επωφεληθείτε της προσφοράς προς κάθε γονέα που αναζητά την καλύτερη λύση!

Με την αγορά συστήματος Trilogy θα πάρετε εντελώς δωρεάν τη βάση Stand Up, το στρωματάκι για το πόρτ-μπεμπέ αλλά και τη βάση Universal για το κάθισμα αυτοκινήτου!

Είναι το καλύτερο δώρο για κάθε μέλλοντα γονέα.

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το μωρό σας, δίνοντας σημασία την ασφάλεια του, την ποιότητα κατασκευής και φυσικά όλα αυτά σε συνάρτηση με τα έξοδα που η δική σας «τσέπη» αντέχει!

Δείτε εδώ, τι λέει ένα μπαμπάς για το Trilogy της Inglesina