Υπέροχες θήκες για το βιβλιάριο υγείας του παιδιού σας

5 Υπέροχες θήκες για το βιβλιάριο υγείας του παιδιού σας

Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού. Από τη γέννηση έως τα 18 του χρόνια. Το Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού έχει στόχο την καταγραφή σημαντικών πληροφοριών που αφορούν την υγεία και την ανάπτυξη του παιδιού σας, από τη γέννηση έως τα 18 του χρόνια. Επίσης, την καταγραφή των εμβολιασμών αλλά και των ασθενειών ή των προβλημάτων υγείας που πιθανόν είχε σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού. Από τη γέννηση έως τα 18 του χρόνια

Το Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού έχει στόχο την καταγραφή σημαντικών πληροφοριών που αφορούν την υγεία και την ανάπτυξη του παιδιού σας, από τη γέννηση έως τα 18 του χρόνια. Επίσης, την καταγραφή των εμβολιασμών αλλά και των ασθενειών ή των προβλημάτων υγείας που πιθανόν είχε σε αυτή τη χρονική περίοδο. Σας βοηθά να παρακολουθείτε την πορεία ανάπτυξης του παιδιού σας και να συζητάτε με τον γιατρό σας θέματα που σας απασχολούν στις διαφορετικές ηλικίες του παιδιού. Είναι πολύ χρήσιμο, γι’ αυτό φροντίζετε να το έχετε πάντοτε μαζί σας όταν πηγαίνετε στον γιατρό ή σε κάποια υπηρεσία υγείας, αλλά και όταν ταξιδεύετε. Κάθε παιδί έχει το δικό του ρυθμό ανάπτυξης και εξέλιξης της διάπλασης και συμπεριφοράς.

Υπέροχες θήκες για το βιβλιάριο υγείας του παιδιού σας

Ψάξαμε και σας βρήκαμε απίθανες θήκες για το βιβλιάριο υγείας του παιδιού σας που θα το προστατέψουν από φθορές και θα του δώσουν μία "ζουζουνιάρικη" πινελιά:

1. MyBags Θήκη για Βιβλιάριο Grey Dogs - € 16,90

βιβλιάριο υγείας του παιδιού

2. My Bags Θήκη βιβλιαρίου υγείας Dinos € 16,89

βιβλιάριο υγείας του παιδιού

3. ΚΆΛΥΜΜΑ ΒΙΒΛΙΑΡΊΟΥ ΥΓΕΊΑΣ ΣΌΦΙ

βιβλιάριο υγείας του παιδιού

4. Θήκη βιβλιαρίου Φλαμίνγκο

5. MY BAG'S, Θήκη για Βιβλιάριο Υγείας, Γκρι Travel