Μητέρα με το παχύτερο μωρό στον κόσμο

μιλάει για τα καθημερινά προβλήματά της

Μια μητέρα από το Μεξικό, της οποίας ο 10 μηνών γιος της ζυγίζει όσο ένα παιδάκι 9 ετών μίλησε για αυτή την παράξενη κατάσταση.

Η 24χρονη Ιζαμπέλ Παντόγια υποστηρίζει ότι στην αρχή πίστεψε ότι η ανάπτυξη του μωρού της οφείλονταν στο καλό μητρικό της γάλα, αλλά τώρα ανησυχεί πάρα πολύ για τον γιο της.

Επίσης, ανέφερε ότι οι γιατροί στο τοπικό νοσοκομείο είναι μπερδεμένοι με την κατάστασή του.

Ο 10 μηνών Λουίς Γκονζάλες από το Μεξικό ζυγίζει όσο ένα παιδί 9 ετών και οι γιατροί δεν έχουν ιδέα γιατί. Η 24χρονη Ιζαμπέλ Παντόγια αρχικά νόμιζε ότι η γρήγορη ανάπτυξή του από 3,5 κιλά στην γέννα στα 10 κιλά μετά από 2 μήνες οφείλονταν στην καλή ποιότητα του μητρικού της γάλακτος.

Τώρα, η ίδια και ο σύζυγός της ο Μάριο πρέπει να πηγαίνουν τον γιο τους καθημερινά στο τοπικό νοσοκομείο για εξετάσεις αίματος.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι πάσχει από το σύνδρομο Πράντερ-Γουίλι. Οι περισσότεροι ασθενείς που πάσχουν από το σύνδρομο Πράντερ-Γουίλι συνήθως ικετεύουν για φαγητό. Αντίθετα, ο Λούις δεν κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό οδηγεί σε μια άλλη θεωρία ότι πάσχει από κάποια ορμονική ανισορροπία. 

Ο πατέρας του ο Μάριο υποστηρίζει ότι δυσκολεύεται να σηκώσει ή να κρατήσει τον γιο του εξαιτίας του βάρους του.

Αν οι γιατροί έχουν δίκιο και ο Λούις πάσχει από ορμονική ανισορροπία, θα πρέπει να πληρώσουν για ενέσεις που κοστίζουν 555 δολάρια η κάθε μια, αν και παίρνουν μόλις 200 δολάρια τον μήνα.

Τα μέλη της οικογένειας σπρώχνουν το καρότσι με την σειρά μέχρι το νοσοκομείο. Μάλιστα, μια φορά έσπασε το καροτσάκι από κάτω του.

Το βάρος του Λουίς τον εμποδίζει να περπατήσει ή να συρθεί. Μάλιστα, δυσκολεύεται ακόμα και να μείνει όρθιος.

[dailymail] tilestwra.com